מוס שוקולד מריר עם תפוז מסוכר
מוס שוקולד מריר עם תפוז מסוכר נטול גלוטן, קינוח. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 425 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום ולנטין. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מים, חלבונים, עד קומקווט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו קלמנסי מוס טרטלט עם קומקווט מסוכר, מוס שוקולד מריר, ו מוס שוקולד מריר מלמטה (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים 6 אונקיות שוקולד מריר עם 1/4 כוס מים בסיר קטן כבד על אש נמוכה, לטאטא עד חלקה. מגניב רק פושר בקושי, כ -10 דקות.
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה בקערה בינונית כדי ליצור פסגות רכות. בהדרגה לנצח 1/4 כוס סוכר עד נוקשה אבל לא יבש.
יוצקים שוקולד מקורר נמס על חלבונים ביצה בעדינות לקפל יחד. מחלקים מוס בין 4 כוסות פרפה או קערות. כיסוי; צמרמורת לפחות 6 שעות או לילה.
מערבבים קומקווט ונותר 1/4 כוס סוכר בסיר קטן; בואו לעמוד 10 דקות. מערבבים לאט על אש נמוכה עד הסוכר מתמוסס. כיסוי; צמרמורת לפחות 2 שעות או לילה.
מקציפים קרם הקצפה מקורר בקערה קטנה כדי ליצור פסגות רכות. קצפת כפית על מוס. למעלה עם קומקווט מסוכר וסירופ.