קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מוס שוקולד מריר עם תפוז מסוכר

מוס שוקולד מריר עם תפוז מסוכר
מוס שוקולד מריר עם תפוז מסוכר נטול גלוטן, קינוח. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 425 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום ולנטין. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מים, חלבונים, עד קומקווט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו קלמנסי מוס טרטלט עם קומקווט מסוכר, מוס שוקולד מריר, ו מוס שוקולד מריר מלמטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים 6 אונקיות שוקולד מריר עם 1/4 כוס מים בסיר קטן כבד על אש נמוכה, לטאטא עד חלקה. מגניב רק פושר בקושי, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה בקערה בינונית כדי ליצור פסגות רכות. בהדרגה לנצח 1/4 כוס סוכר עד נוקשה אבל לא יבש.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
יוצקים שוקולד מקורר נמס על חלבונים ביצה בעדינות לקפל יחד. מחלקים מוס בין 4 כוסות פרפה או קערות. כיסוי; צמרמורת לפחות 6 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מערבבים קומקווט ונותר 1/4 כוס סוכר בסיר קטן; בואו לעמוד 10 דקות. מערבבים לאט על אש נמוכה עד הסוכר מתמוסס. כיסוי; צמרמורת לפחות 2 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס קומקוואטים1/2 כוס קומקוואטים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
מקציפים קרם הקצפה מקורר בקערה קטנה כדי ליצור פסגות רכות. קצפת כפית על מוס. למעלה עם קומקווט מסוכר וסירופ.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
1/2 כוס קומקוואטים1/2 כוס קומקוואטים
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך