מוצרלה-כדורי בשר הודו פסטו ממולא
וזה די גרוע. נסו מוצרלה-כדורי בשר הודו פסטו ממולא, מוצרלה-כדורי בשר הודו פסטו ממולא, ו מוצרלה ממולאת כדורי בשר הודו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מניחים את טורקיה הקרקע, בצל, שום, ביצה, פירורי לחם, גבינת פרמזן-רג ' יאנו, פטרוזיליה, פסטו, חלב, מלח ופלפל שחור בקערה.
מערבבים עד מעורב באופן שווה, ולאחר מכן ליצור 1 3/4 אינץ ' קציצות. לעשות חור בכדור הבשר עם האצבע שלך ולמקם קוביית גבינה בבור. לאטום את כדורי הבשר סביב הגבינה ולמקם על תבנית אפייה nonstick.
טפטוף שמן זית על כדורי הבשר.
אופים בתנור שחומם מראש עד כדורי הבשר כבר לא ורוד במרכז, על 30 דקות.
מחממים את רוטב המרינרה בסיר על אש נמוכה. מביאים לרתיחה, ומניחים את כדורי הבשר האפויים ברוטב מרינרה במשך כ 2 דקות.