מוקרם שני תפוחי אדמה
מוקרם שני תפוחי אדמה דורש בערך 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה מנות ראשונות יש 353 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. אם יש לכם מלח, חצי וחצי, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, , שהוא מוצק. מתכונים דומים: Gratin Dauphinois (Gratin תפוחי אדמה), Gratin Dauphinois בטעם מרווה עם תפוחי אדמה, בטטה וp, ו תפוחי אדמה מוקרמים.
הוראות
מחממים תנור ל 218°. קו גיליון אפייה גדול, מעוטר בנייר כסף. ערפל מיקרוגל רדוד 3 ליטר-ותנור-צלחת אפייה בטוחה עם ספריי בישול.
מערבבים מרווה וקורנית בקערה קטנה. בתבנית אפייה, שכבה 1/3 של תפוחי אדמה ובטטות, לסירוגין את הפרוסות.
מפזרים 1/3 של תערובת עשב ו 1/3 כל מלח ופלפל. חזור על שכבות 3 פעמים.
לשלב חצי וחצי מרק לשפוך על תפוחי אדמה.
מניחים צלחת על תבנית אפייה ומכסים בנייר כסף.
אופים 50 דקות. לחשוף, מפזרים גבינה ואופים עד זהב תוסס, 20 עד 25 דקות יותר.
תן לנוח 10 דקות לפני ההגשה.