מחית תפוחי אדמה מוכנה מראש
פירה מראש דורש כ 25 שעות ו-40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 266 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 8. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 186 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. לך לחנות ותביא קצפת, מלח, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: מחית תפוחי אדמה מוכנה מראש, פירה מראש, ו הפוך קדימה פירה.
הוראות
לשפשף תפוחי אדמה. השאר עורות על, אם תרצה, או לקלף דק ולהסיר את העיניים.
חום 1 מים אינץ (מלוחים אם תרצה) כדי רותחים בסיר 3 ליטר; להוסיף חתיכות תפוחי אדמה. מכסים וחום לרתיחה; להפחית את החום. קוק כיסה 20 עד 25 דקות או עד במכרז; לנקז. שייק פאן בעדינות על אש נמוכה תפוחי אדמה יבשים.
חלב חם, קצפת, חמאה, מלח ופלפל בסיר 1-ליטר על אש בינונית נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד החמאה נמסה. למדוד 1/4 כוס של תערובת החלב; לכסות ולקרר.
מוסיפים את תערובת החלב הנותרים בכמויות קטנות לתפוחי אדמה בקערה בינונית, מועכים עם מחית תפוחי אדמה או מיקסר חשמלי לאחר כל תוספת. (כמות החלב הדרוש כדי להפוך את תפוחי אדמה חלקה ורך תלוי סוג של תפוחי אדמה בשימוש.) לנצח במרץ עד תפוחי אדמה הם קלים ורכים.
תרסיס תבשיל 2 ליטר עם ספריי בישול. כפית תפוחי אדמה לתוך תבשיל.
אופים מיד, או לכסות ולקרר עד 24 שעות.
יוצקים תערובת חלב שמורה על תפוחי אדמה.
אופים חשפו 40 עד 45 דקות או עד תפוחי אדמה חמים. ממש לפני ההגשה, מערבבים תפוחי אדמה.