קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

מטבל בצל מקורמל עם צ'יפס עבה לחתוך

מטבל בצל מקורמל עם צ'יפס עבה לחתוך
מטבל בצל מקורמל עם צ'יפס עבה לחתוך עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 306 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. לכי לחנות ותקני קרם, שמן זית, מיונז איכותי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו מטבל בצל צרפתי בקרמל עם צ'יפס תוצרת בית, מטבל בצל מקורמל מוגש עם צ'יפס פיתה, ו צ'יפס פלפל סדוק עם מטבל בצל (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את מטבל בצל מקורמל: לשים מחבת גדולה על חום בינוני ולהוסיף את השמן והחמאה. כאשר החמאה נמסה, מוסיפים את הבצל ומתבלים עם 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצלים הם חום זהוב עמוק ומקורמל, בערך 20 דקות. שים לב היטב—אתה לא רוצה את הבצלים לשרוף. להניח בצד ולתת מגניב.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
בקערה גדולה, לנצח את גבינת שמנת על מהירות נמוכה במשך 1 דקה רק עד חלקה וללא גושים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מערבבים את השמנת החמוצה ומיונז. מקפלים את הבצל עם כל המיצים שלהם; מתבלים שוב עם מלח ופלפל במידת הצורך. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות או עד 2 ימים. להביא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה, מעוטר בעירית, עם קערה של צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
כדי להפוך את עבה-
5
חותכים צ ' יפס: באמצעות מנדולינה, לחתוך את תפוחי האדמה על עובי של ניקל. אתה צריך לקבל בערך 50 פרוסות תפוח אדמה.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
מנדולינהמנדולינה
6
שים את הפרוסות בקערה גדולה ולמלא עם מים קרים כדי לכסות. Swish תפוחי האדמה סביב כדי להסיר את העמילן העודף; זה יהפוך את הצ ' יפס פריך באמת. שנה את המים 2 או 3 פעמים עד שהמים כבר לא מעוננים.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
עמילןעמילן
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מסננים את תפוחי האדמה היטב במסננת, ואז להפיץ אותם על מחבת להתייבש עם מגבות נייר. זה ימנע מהנפט להתפזר מלחות עודפת.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
חום 3 אינץ ' של שמן כדי 177° בתוך מטגן חשמלי השיש או סיר עמוק. אם אין לך מדחום מטגן עמוק, דרך טובה לבדוק אם השמן הוא חם מספיקהוא לתקוע את הקצה של כף עץ או מקל אכילה בו. אם bubblescircle סביב הסוף, אז אתה טוב ללכת.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאףסוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאף
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
שים את פרוסות תפוחי האדמה בסל טיגון או מסננת עכביש בזהירות נמוך לתוך השמן החם; לעשות זאת בקבוצות כדי למנוע צפיפות ולשמור על טמפרטורת השמן קבוע. תערבבי את תפוחי האדמה כדי שלא יישארו יחד. מטגנים את השבבים במשך 7 עד 8 דקות, עד שהם זהובים חום ופריך.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
10
הסר את השבבים עם העכביש, המאפשר חלק השמן העודף כדי לנקז, ולהגדיר על מגש נייר מצופה מגבת. מתבלים קלות במלח בעוד הצ ' יפס עדיין חם.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®