קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

מטבל בצל מקורמל עם צ'יפס עבה לחתוך

מטבל בצל מקורמל עם צ'יפס עבה לחתוך
מטבל בצל מקורמל עם צ'יפס עבה לחתוך עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 306 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. לכי לחנות ותקני קרם, שמן זית, מיונז איכותי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו מטבל בצל צרפתי בקרמל עם צ'יפס תוצרת בית, מטבל בצל מקורמל מוגש עם צ'יפס פיתה, ו צ'יפס פלפל סדוק עם מטבל בצל (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את מטבל בצל מקורמל: לשים מחבת גדולה על חום בינוני ולהוסיף את השמן והחמאה. כאשר החמאה נמסה, מוסיפים את הבצל ומתבלים עם 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצלים הם חום זהוב עמוק ומקורמל, בערך 20 דקות. שים לב היטב—אתה לא רוצה את הבצלים לשרוף. להניח בצד ולתת מגניב.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
(65 עוגיות)(65 עוגיות)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
(או או רגיל)(או או רגיל)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
2
בקערה גדולה, לנצח את גבינת שמנת על מהירות נמוכה במשך 1 דקה רק עד חלקה וללא גושים.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
3
מערבבים את השמנת החמוצה ומיונז. מקפלים את הבצל עם כל המיצים שלהם; מתבלים שוב עם מלח ופלפל במידת הצורך. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות או עד 2 ימים. להביא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה, מעוטר בעירית, עם קערה של צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
4
כדי להפוך את עבה-
5
חותכים צ ' יפס: באמצעות מנדולינה, לחתוך את תפוחי האדמה על עובי של ניקל. אתה צריך לקבל בערך 50 פרוסות תפוח אדמה.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
מנדולינהמנדולינה
6
שים את הפרוסות בקערה גדולה ולמלא עם מים קרים כדי לכסות. Swish תפוחי האדמה סביב כדי להסיר את העמילן העודף; זה יהפוך את הצ ' יפס פריך באמת. שנה את המים 2 או 3 פעמים עד שהמים כבר לא מעוננים.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
עמילןעמילן
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
7
מסננים את תפוחי האדמה היטב במסננת, ואז להפיץ אותם על מחבת להתייבש עם מגבות נייר. זה ימנע מהנפט להתפזר מלחות עודפת.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
8
חום 3 אינץ ' של שמן כדי 177° בתוך מטגן חשמלי השיש או סיר עמוק. אם אין לך מדחום מטגן עמוק, דרך טובה לבדוק אם השמן הוא חם מספיקהוא לתקוע את הקצה של כף עץ או מקל אכילה בו. אם bubblescircle סביב הסוף, אז אתה טוב ללכת.
מרכיבים שתצטרך
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאףסוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאף
גב שומן חזירגב שומן חזיר
9
שים את פרוסות תפוחי האדמה בסל טיגון או מסננת עכביש בזהירות נמוך לתוך השמן החם; לעשות זאת בקבוצות כדי למנוע צפיפות ולשמור על טמפרטורת השמן קבוע. תערבבי את תפוחי האדמה כדי שלא יישארו יחד. מטגנים את השבבים במשך 7 עד 8 דקות, עד שהם זהובים חום ופריך.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
10
הסר את השבבים עם העכביש, המאפשר חלק השמן העודף כדי לנקז, ולהגדיר על מגש נייר מצופה מגבת. מתבלים קלות במלח בעוד הצ ' יפס עדיין חם.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
(או או רגיל)(או או רגיל)
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים