מייפל ורמונט-עוגת פקאן
מנה אחת של מנה זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל של 429 קלוריות. מתכון זה משמש 6. אם 89 סנט למנה נופל בתקציב שלך, עוגת מייפל-פקאן ורמונט עשויה להיות מרהיבה צמחוני מתכון לנסות. גשו לסופר וקנו קמח, חמאה, סוכר ממתקים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 18%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: פאי שיבולת שועל מייפל ורמונט, מייפל ורמונט-פאי דלעת, ו עוגיות מייפל ורמונט.
הוראות
בקערה גדולה שלבו את הקמח, הסוכרים, הסודה לשתיה והמלח.
שלב את חלב החמאה, החמאה, הסירופ והווניל; מערבבים לחומרים יבשים רק עד לאיחוד. מקפלים פנימה פקאנים קצוצים.
יוצקים לשני 6 אינץ'. מחבתות אפייה עגולות מצופות בתרסיס בישול.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 20-25 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
בסיר קטן מביאים לרתיחה סירופ תירס. מבשלים ומערבבים במשך 1 דקה או עד מעובה מעט.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה חצאי פקאן עד לציפוי.
מניחים בשכבה אחת על תבנית מרופדת בנייר כסף.
אופים בחום של 425 מעלות במשך 2-3 דקות או עד להזהבה. מגניב.
לקבלת זיגוג, בקערה קטנה, להכות את גבינת שמנת, חמאה וסירופ עד חלקה. מקציפים סוכר ממתקים.
מניחים שכבת עוגה אחת על צלחת הגשה; מורחים עם 1/2 כוס ציפוי. למעלה עם שכבה שנייה; כפור העליון ואת הצדדים של העוגה.
מקשטים עם אגוזי פקאן מזוגגים. אחסן במקרר.