מינדי סגל של ריבס ו תות שדה Consommé עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 315 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לך לחנות ותביא גבינת חלב פרה, תפוז דם, סודה ריבס, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו תות צונן & סלק Consommé עם שמן חזרת, עוגת יוגורט ריבס תות עם רוטב רום ריבס תות, ו וידוי # 66: אני פשוט ניסיתי ריבס ... ריבס תות מתפורר (מתכונים דומים).
הוראות
1
חותכים 3 מהתותים לקוביות קטנות ומניחים בקערה קטנה; מניחים בצד.
חותכים את גבעולי ריבס הנותרים לקוביות גדולות ומניחים בסיר גדול.באמצעות מקלף ירקות, להסיר את ההתלהבות מהכתום. חצי את התפוז וחתוך כל חצי לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
7
מניחים על חום בינוני ומביאים לרתיחה, ערבוב מדי פעם עד הסוכר מתמוסס. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד rhubarb הוא סכין במכרז.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספת
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
8
מוסיפים את התותים השמורים וממשיך להתבשל עד מתרכך. לטעום ולהוסיף יותר סוכר או דבש לפי הצורך.הגדר מסננת בסדר רשת גדולה מעל קערה גדולה חסינת חום בשורה את המסננת עם שכבה כפולה של גזה ארוגה אולטרה. עבודה בקבוצות במידת הצורך, מצקת את התערובת לתוך המסננת, לחץ בעדינות על המוצקים, ולהשליך את המוצקים (גם להשליך את הגבינה כאשר אתה עשית). מקררים את הקונסולה עד שהיא מתקררת.כאשר מוכן לשרת, לחמם את התנור ל 177° ולסדר מתלה באמצע.בינתיים, במקום 1/2 כוס של קונסומה בסיר קטן ולהביא לרתיחה.
מוסיפים את התותים השמורים בקוביות קטנות וריבס ומבשלים עד שהתרככו.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
תותים טריים וקצפת נוספת
10
הסר מהחום והנח בצד.חותכים את הגבינה לתוך 4 סיבובים. לחץ על צד אחד של הגבינה לתוך הג ' ינג ' ים הקצוצים ולאחר מכן הניח אותו, צד gingersnap למטה, על תבנית אפייה או במחבת בטוחה לתנור. חזור עם כדורי הגבינה הנותרים. שימו בצד את כל הג ' ינג ' ים הנותרים לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות Gingersnap
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
אופים את הגבינה עד רק התחמם, על 2 עד 3 דקות.עבור כל מנה, מניחים 1 חתיכת גבינה במרכז קערת מרק רחבה, רדודה.