מלח מצופה דגים שלמים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. מנה אחת מכילה 1069 קלוריות, 133 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 2 . רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-9 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם לימון, קמח, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 95% וזה מרהיב. מתכונים דומים: מלח מצופה דגים שלמים, דג שלם בציפוי מלח עם תפוזי דם, ו מלח וחומץ צ'יפס דג מצופה-5 נקודות.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. קו גיליון אפייה עם נייר קלף, גזוז כדי להאריך 3 אינץ ' בקוטר סביב מחוץ לדגים.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בקערה בינונית, לשלב את החלבונים ביצה, מלח ים, קמח, 2 כפות של פטרוזיליה ו 1/2 כוס מים.
ממלאים את חלל הדגים בעגבניות מיובשות, זיתים, לבבות ארטישוק ופרוסות לימון. לשפשף את החלק החיצוני של הדג עם השום, ואז מפזרים עם הנותרים 1 כף פטרוזיליה ופלפל שחור טחון טרי
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
עגבניות מיובשות מצנצנת
צ'יפס טאקו בשלושה צבעים
1/4 כוס שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בלילת לחם תירס
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ממתק תמנון בריט
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
5
שים את הדג על הקלף מצופה תבנית אפייה. תלוש את ממרח המלח באופן שווה על כל הדג. לחץ על התערובת בחוזקה עד גיליון האפייה, להיות זהיר לאטום כל סדקים.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
6
אופים את הדגים עד הקרום הוא חום זהוב מאוד מוצק, על 18 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
החלק את הקלף והדגים על מגש הגשה או קרש חיתוך וסדוק את הקרום עם ידית של סכין גדולה. תחליק כף מתחת לפילה העליון, מעל עמוד השדרה, ותרים אותה למגש הגשה. הסתובב וחזור.
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.