קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות25
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

מלית המחבת או הציפור הגדולה של טום סאלר

מלית המחבת או הציפור הגדולה של טום סאלר
את המתכון אפשר להכין את המחבת הגדולה או מלית הציפורים של טום סאלר בערך 1 שעה ו 45 דקות. אתה מקבל תוספת שמגישה 25. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 9 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל 281 קלוריות. זה מושלם עבור חג ההודיה. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-183 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם מלח סלרי, תיבול עופות, מלח תיבול וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. עם כפית ציון 51%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: מלית המחבת או הציפור הגדולה של טום סאלר, ביצים גדולות של מלית, ו סבתא נהדרת המפורסם של המילוי.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים בייקון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים על אש בינונית גבוהה עד להשחמה אחידה.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מסננים, מתפוררים ומניחים בצד.
4
מניחים נקניק בתנור הולנדי גדול. מבשלים על אש בינונית גבוהה, תוך ערבוב להתפורר, עד חום שווה.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
5
מסננים.
6
מוסיפים את הבייקון לנקניק יחד עם הבצל, הפלפלים הירוקים, הפלפלים האדומים, הפטריות, החמאה, הפלפל, מלח הסלרי, מלח התיבול, תיבול העופות, הבזיליקום, אבקת השום והמים. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 10 עד 20 דקות, עד שהירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
זיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטוזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
7
מכניסים את הלחם בהדרגה לתערובת, מערבבים היטב עד שכל החלקים מצופים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
8
מעבירים לתבנית אפייה גדולה או שתי מנות אפייה בינוניות.
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
9
אופים בתנור שחומם מראש 40 עד 60 דקות, או עד שהחלק העליון מתחיל להשחים.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות