המתכון האיטלקי נקניק ולחם מלית יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 25 שעות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה מנות ראשונות יש 533 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן למנה. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. אם יש לכם סלרי, בצל, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. נסו מלית לחם ונקניק איטלקי, מלית נקניק איטלקי, ו Panettone ו נקניק איטלקי מלית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע. בנדיבות תבנית אפייה חמאה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שים לחם ב 2 מחבתות אפייה רדודות ואופים, החלפת מיקום של מחבתות באמצע אפייה, עד פשוט התייבש, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
חום 1 כף שמן במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ, ואז לבשל חצי נקניק, ערבוב לשבור אותו לחתיכות קטנות, עד חום זהוב, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מעבירים עם כף מחוררת לקערה גדולה. נקניק חום שנותר שמן כף הנותרים, העברה לקערה.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
יוצקים שומן ממחבת ולנגב נקי.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מחממים חמאה על חום בינוני עד הקצף שוכך, ואז מבשלים בצל, סלרי, שום, ו 1/2 כפית כל אחד מלח ופלפל, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, 12 עד 15 דקות.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
7
מוסיפים ירקות ולחם לנקניק.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
8
להקציף יחד ביצים, 1/2 כוס שמנת, טורקיה מלאי, גבינה, פטרוזיליה, ולאחר מכן מערבבים לתוך מלית מגניב לחלוטין, על 30 דקות. להזמין 5 כוסות מלית דברים טורקיה כף הנותרים לתוך צלחת אפייה, ואז לטפטף עם הנותרים 1/4 כוס שמנת. מכסה מלית וצינה.
מרכיבים שתצטרך
מלאי טורקיה
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1/4 כוס שומן חזיר
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
9
בערך 1 שעה לפני טורקיה ממולאת הוא סיים צלייה, להביא צלחת של מלית לטמפרטורת החדר. כאשר טורקיה נעשית, להגדיל את טמפרטורת התנור ל 218° ואופים מלית, מכוסה היטב בנייר כסף, עד חם לאורך, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
10
הסר רדיד ואופים עד העליון הוא זהב פריך, על 15 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
1
* לחם יכול להיות קלוי 3 ימים קדימה ונשמר (פעם מגניב) בשקית אטומה בטמפרטורת החדר.* המילוי יכול להיות מוכן (אבל לא אפוי) 4 שעות לפני צליית טורקיה.* אם אפיית מלית באותו זמן כמו תפוחי אדמה, לשים מלית בשליש העליון של התנור ותפוחי אדמה בשליש התחתון (לאפשר זמן נוסף).
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק