קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

מלית נקניק ולחם איטלקית

מלית נקניק ולחם איטלקית
המתכון האיטלקי נקניק ולחם מלית יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 25 שעות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה מנות ראשונות יש 533 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן למנה. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. אם יש לכם סלרי, בצל, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. נסו מלית לחם ונקניק איטלקי, מלית נקניק איטלקי, ו Panettone ו נקניק איטלקי מלית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע. בנדיבות תבנית אפייה חמאה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
שים לחם ב 2 מחבתות אפייה רדודות ואופים, החלפת מיקום של מחבתות באמצע אפייה, עד פשוט התייבש, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
חום 1 כף שמן במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ, ואז לבשל חצי נקניק, ערבוב לשבור אותו לחתיכות קטנות, עד חום זהוב, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מעבירים עם כף מחוררת לקערה גדולה. נקניק חום שנותר שמן כף הנותרים, העברה לקערה.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
יוצקים שומן ממחבת ולנגב נקי.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מחממים חמאה על חום בינוני עד הקצף שוכך, ואז מבשלים בצל, סלרי, שום, ו 1/2 כפית כל אחד מלח ופלפל, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
7
מוסיפים ירקות ולחם לנקניק.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
8
להקציף יחד ביצים, 1/2 כוס שמנת, טורקיה מלאי, גבינה, פטרוזיליה, ולאחר מכן מערבבים לתוך מלית מגניב לחלוטין, על 30 דקות. להזמין 5 כוסות מלית דברים טורקיה כף הנותרים לתוך צלחת אפייה, ואז לטפטף עם הנותרים 1/4 כוס שמנת. מכסה מלית וצינה.
מרכיבים שתצטרך
מלאי טורקיהמלאי טורקיה
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
9
בערך 1 שעה לפני טורקיה ממולאת הוא סיים צלייה, להביא צלחת של מלית לטמפרטורת החדר. כאשר טורקיה נעשית, להגדיל את טמפרטורת התנור ל 218° ואופים מלית, מכוסה היטב בנייר כסף, עד חם לאורך, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
10
הסר רדיד ואופים עד העליון הוא זהב פריך, על 15 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
1
* לחם יכול להיות קלוי 3 ימים קדימה ונשמר (פעם מגניב) בשקית אטומה בטמפרטורת החדר.* המילוי יכול להיות מוכן (אבל לא אפוי) 4 שעות לפני צליית טורקיה.* אם אפיית מלית באותו זמן כמו תפוחי אדמה, לשים מלית בשליש העליון של התנור ותפוחי אדמה בשליש התחתון (לאפשר זמן נוסף).
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות