ממתק הפתעה עוגיות סוכר
אם יש לכם ממתקים בגודל כיף, ביצים, תערובת עוגיות סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 7%. מתכונים דומים: ממתק הפתעה עוגיות סוכר, ממתקי תירס סוכר עוגיות, ו ערמות עוגיות סוכר הפתעה.
הוראות
תנור חום עד 177°. ספריי 13x9-inch מחבת עם ספריי בישול.
בקערה בינונית, מערבבים נרתיק 1 של תערובת עוגיות, 1/2 כוס חמאה וביצה 1 עם כפית עד צורות בצק רך. לחץ על הבצק בתחתית המחבת.
בשורה ממתקים מעל בצק, או קוצצים ממתקים ומפזרים על בצק.
מערבבים נרתיק שני של תערובת עוגיות עם נשאר 1/2 כוס חמאה וביצה. זרוק בצק על ידי כף חופנים על ממתקים. בעדינות ללחוץ עם הידיים, כיסוי ממתקים לחלוטין ולהפוך את השכבה העליונה אפילו.
אופים 25 דקות או עד חום זהוב. מגניב לחלוטין על מדף קירור.
חותכים 6 שורות על ידי 4 שורות.