מנגו-פודינג אורז קוקוס
אם יש לכם חלב קוקוס, סוכר, מנגו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פודינג אורז קוקוס מנגו, פודינג אורז קוקוס עם מנגו, ו מנגו ופודינג אורז קוקוס.
הוראות
מחממים תנור ל 191°. משמנים צלחת אפייה רדודה 2 1/2 ליטר.
בסיר בינוני, להביא 1 3/4 כוסות מים לרתיחה. מערבבים באורז, מכסים, מפחיתים חום ומבשלים עד שכל המים נספגים, 20 עד 25 דקות.
בסיר קטן, במהלך 5 הדקות האחרונות של אורז בישול, להביא חלב קוקוס, סוכר ומלח לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. לבשל במשך 4 דקות. כבה חום ומערבבים ברום.
יוצקים חלב קוקוס על גבי. לכסות עם נייר שעווה; לתת מנוחה במשך 30 דקות.
בינתיים, מורחים קוקוס בשכבה אחת על תבנית אפייה וטוסט בתנור, ערבוב לעתים קרובות, עד חום זהוב, 7 עד 10 דקות.
בואו מגניב. (קוקוס יכול להיות קלוי עד 1 שבוע קדימה; חנות אטומה.)
מגישים פודינג אורז בטמפרטורת החדר או מחומם מעט על תנור למעלה, עם קומץ של מנגו וקוקוס קלוי.