מנטה-עוגיות סנדוויץ שוקולד
עוגיות סנדוויץ ' מנטה דורש על 2 שעות ו-55 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-12 מנות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 374 קלוריות. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, שמנת כבדה, תמצית מנטה, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו עוגיות שוקולד מנטה כריך, עוגיות סנדוויץ ' שוקולד-מנטה, ו עוגיות כריך שוקולד עם מילוי מנטה חמאה קרם (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: 2 1/2 אינץ ' חותך עוגיות עגולות, ו 1/2 אונקיה עוגייה סקופ
מניחים מתלה תנור בשליש התחתון של התנור. מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו 2 גיליונות אפייה עם נייר קלף.
בקערה בינונית, ללוש יחד את בצק העוגיות קמח 1/4 כוס עד חלקה. קמח קל משטח עבודה.
מרדדים את הבצק ל 1/4 אינץ ' עבה. באמצעות 2 1/2 אינץ ' חותך עוגיות, לחתוך עיגולים מהבצק. ללוש יחד כל פיסות בצק ולהתגלגל החוצה שוב. ממשיכים לחתוך עיגולים מאפים עד שיש 24 חתיכות בסך הכל.
מניחים את עיגולי הבצק על סדיני האפייה מוכנים.
אופים עד שהעוגיות מעט זהובות בקצוות, כ -10 דקות. מגניב במשך 10 דקות ולהעביר מתלה חוט להתקרר לחלוטין. מילואים 1 נייר קלף מצופה גיליון אפייה.
שלב 1 כוס שוקולד צ ' יפס ואת הקרם בקערה קטנה.
מניחים את הקערה על מחבת של מים רותחים ומערבבים עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה.
לטאטא את תמצית מנטה לקרר את התערובת במשך 1 שעה. באמצעות סקופ עוגיות 1/2 אונקיה או כף מידה, מניחים את תערובת השוקולד במרכז הצד השטוח של 12 העוגיות.
מניחים את שאר העוגיות על גבי בעדינות לסחוט כדי להפיץ את המילוי באופן שווה.
מניחים על תבנית אפייה להקפיא עד המילוי מוגדר, על 25 דקות.
מערבבים את שבבי השוקולד הנותרים ואת שמן הירקות בקערה קטנה.
מניחים את הקערה על מחבת של מים רותחים ומערבבים עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה. טובלים את החלק העליון של כל עוגייה בשוקולד המומס וחוזרים לתבנית האפייה.
מפזרים את צמרות עם מקלות סוכריות כתוש או סוכריות מנטה. מקררים עד חברה, על 1 שעה. לאחסן במיכל פלסטיק אטום.