מעבר לקארי: חצילים יבשים מסאלה מלאים
זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לכם שמן צמחי, אבקת צ'ילי, אבקת כמוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: מסעדה בסגנון Kaju קארי / קשיו קארי / Kaju חמאה מסאלה, ביצה מסאלה קארי, ו עוף מסאלה קארי.
הוראות
חותכים חצילים לאורך לרבעים, דואגים לא לחתוך את כל הדרך. הגבעול עדיין צריך להחזיק את כל הירקות יחד. בקערת ערבוב קטנה, לשלב אבקת צ ' ילי אדומה, אבקת כורכום, אבקת כמון, אבקת amchoor (אבקת מנגו מיובש), ושמן 1 כף לתוך משחה. מתבלים לפי הטעם במלח.
בעדינות לפתוח כל חצילים, כף 1/4 עד 1/2 כפית של הדבק (בהתאם לגודל של החצילים) לתוך כל אחד ולהפיץ עם האצבעות שלך עד שזה בעדינות מעילים את החלק הפנימי.
חום שנותר שמן בסיר תחתית כבד גדול על חום גבוה עד מנצנץ. בזהירות להחליק חצילים לתוך שמן. זוז אחורה בזמן שאתה עושה את זה. חכה 20 שניות עד צד אחד מטוגן קלות. בעדינות להפוך כל חציל מעל לטגן קלות את הצד השני. חכה 20 שניות. הפעל חום עד בינוני לכסות. אפשר לבשל עד למכרז לחלוטין, על 12 דקות בסך הכל, פתיחה פעם אחת כדי להפוך חצילים מעל.
הסר מהחום, לנקז עודפי שמן על מגבת נייר, ואת העונה עם מלח לפי הטעם.
מגישים חם עם רוטיס (לחם הודי) או עם אורז לבן ומרק דאאל (מרק עדשים).
יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ
Gruener Veltliner, Riesling, ו Sparkling רוזה הם הבחירה העליונה שלי עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Nigl Freiheit Gruner Veltliner. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
![Nigl Freiheit Gruner Veltliner]()
Nigl Freiheit Gruner Veltliner
# 48 Wine Spectator Top 100 של 2018אף מקסים, ניחוחות של תפוחים צהובים, אופי פירותי עדין, מעט צמיג, חומציות חיה ומשולבת יפה, יורד היטב, גוונים מינרליים פיקנטיים מתובלים בגימור.