גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, סוכר מגורען, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו מקלות תירס דרומיים, לחמים מהירים ולחמניות, ו לחם מהיר ' Bottoms-Up קינמון - קרמל Pinwheels (מתכונים דומים).
הוראות
1
מקם מתלה באמצע התנור מחממים עד 425ºF. הכינו מחבת מקל תירס במשקל כבד עם 7 פתחים.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
במחבת קטנה, להמיס את החמאה עם 1 כפית שמן. השתמש במברשת מאפה כדי להבריש את פתחי המחבת בנדיבות עם תערובת חמאה ושמן.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
דַק-
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מחממים את המחבת בתנור במשך 5 דקות בזמן שאתה מערבב את הבלילה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הקמח, קמח תירס, סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מוסיפים את חלב החמאה, הביצה, ואת השמן 1 כף הנותרים ולהשתמש בכפית גדולה כדי לעורר את הבלילה לאט רק כדי לשלב את החומרים. אתה תראה כמה גושים קטנים; זה בסדר.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-
6
הסר את המחבת מהתנור ואת הכף על 2 כפות של הבלילה לתוך כל פתח. החובט ימלא עד השוליים.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
אופים עד צמרות משחימים קלות וקיסם שיניים מוכנס במרכז מקל תירס יוצא נקי, על 15 דקות. תחתית מקלות התירס תהיה השחמה.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
תן מגניב במחבת על מתלה תיל במשך 5 דקות. השתמש סכין קטנה, חדה ואת האצבעות כדי לשחרר את הקצוות של המקלות בזהירות להסיר את המקלות מן המחבת אל המתלה. אל תהפוך את המחבת כדי לשחרר את מקלות התירס כי זה יכול להכביד עליהם ועלול לשבור אותם.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
רול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מגישים חמים.
10
מקלות התירס יכולים להיות אפויים יום קדימה, מכוסים, והשאיר בטמפרטורת החדר. כדי לשרת, מחממים את התנור ל 275ºF ומחממים את המקלות, חשופים, עד חם, כ 10 דקות.
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Schlossgut Diel Nahe ריזלינג Kabinett. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.