מקסיקני בסגנון טחון בשר בקר & תפוחי אדמה אופים
מקסיקני בסגנון טחון בשר בקר & אופים תפוחי אדמה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 22 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 373 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך ore-ida steam n 'mash לחתוך תפוחי אדמה russet, גבינת צ' דר, טאקו bellâ® תערובת טאקו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקרם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת אוכמניות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, וזה טוב. נסו דלעת מקסיקנית ותבשיל בקר טחון, ספירלת בקר טחון אופים, ו אטריות בשר טחון אופים (מתכונים דומים).
הוראות
בשר חום במחבת גדולה. בינתיים, תפוחי אדמה במיקרוגל לפי הוראות החבילה, למעט להפחית את זמן מיקרוגל עד 5 דקות.
לנקז בשר; לחזור למחבת. מערבבים בתמהיל תיבול.
מוסיפים שמנת חמוצה וגבינה; מערבבים היטב. מערבבים בעדינות תפוחי אדמה.
כפית לתוך צלחת אפייה 13x9 אינץ ' מרוסס עם ספריי בישול; למעלה עם פלפלים.
אופים 20 דקות. או עד מחומם דרך.