תמיד כיף שיש עוד מתכון של מקסיקניים, אז תנו הזדמנות ל Hominy מקסיקני. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 97 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם יש לכם מלח, שום, כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמו תוספת ידידותית תקציב מאוד. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 22 דקות. נסו בשר מקסיקני ומרק ביתי, עוף מקסיקני-מרק Hominy, ו Posole (מרק מקסיקני עם חזיר hominy) (מתכונים דומים).
הוראות
1
שמן חום במחבת nonstick בינונית מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים בצל; מטוגנים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
להוסיף פלפל jalapeo ושום; לטגן 2 דקות. מערבבים ב hominy; להפחית את החום בינוני, ומבשלים 5 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים עגבניות, מלח ופלפל שחור; מבשלים עד מחומם היטב.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות לשרוף קוטג ' Cashburn פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.