מקצפת פקאן מוקה
מקצפת פקאן-מוקה עשויה להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מתכון זה מספק 18 מנות. עם 108 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-25 דקות. אם יש לכם פקאן, מלח כשר גס, אבקת קקאו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, צמחוני דיאט. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו מוקצפת מנטה מוקה, מוקצפת מלאה בקרם מוקה, ו מוקצפת מוקה עם קרם ויסקי ג'יימסון, רוטב שוקולד ו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 149°. קו גיליון אפייה גדול כבד עם נייר קלף. לחץ על סוכר חום ואבקת קקאו דרך מסננת לתוך קערה קטנה כדי להסיר כל גושים; להקציף כדי להתמזג. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה, מלח גס, קרם של טרטר בקערה בינונית עד פסגות רכות מאוד להתחיל להיווצר. עם מיקסר פועל, בהדרגה להוסיף סוכר, ולאחר מכן אבקת אספרסו; לנצח עד פסגות בינוניות טופס. הכה בתערובת סוכר חום על ידי כף חופנים. המשך להכות עד מקצפת הוא נוקשה מאוד מבריק, 2 עד 3 דקות. מקפלים פקאנים קצוצים ושוקולד צ ' יפס, אם תרצה. תערובת טיפה על ידי כף מעוגלתעל גיליון מוכן, המרווח על 1 אינץ ' זה מזה.
מניחים 1 פקאן חצי מעל כל מקצפת, לחיצה קלה מאוד לדבוק.
אופים מרנג עד יבש אבל עדיין רך מעט כאשר לחוץ עם אצבע, על 25 דקות. כבה את התנור. מקצפת בתנור עם דלת סגורה עד קריספ, על 1 1/2 שעות. לעשות קדימה: מרנג יכול להיות מורכב עד 1 יום קדימה. לאחסן אטום בטמפרטורת החדר.