מקצפת שוקולד פסח
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ו hor d ' oeuvre? מקצפת שוקולד פסח יכול להיות מתכון מצוין לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 69 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-15 דקות. . גשו לסופר וקנו חלבונים, מלח, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 8% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. מתכונים דומים: מרנג פצפוצי שוקולד, עוגיות שוקולד צ'יפס בפסח, ו עוגיות שוקולד צ'יפס בפסח.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו 2 יריעות עוגיות עם רדיד אלומיניום.
עם מקצף חשמלי, להכות חלבונים ביצה עד פסגות טופס.
מוסיפים סוכר לחלבוני הביצה 1 כפית בכל פעם. מערבבים בעדינות וניל ומלח, להכות עד ביצה לבן נוקשה ומבריק. מקפלים בשוקולד צ ' יפס.
זרוק תערובת על ידי כפית על הסדינים. כבו את התנור, הניחו את העוגיות בתוך התנור והשאירו אותן למשך כמה שעות או לילה. כשתזכור לחפש אותם, הם יהיו מוכנים לאכול!