מקרוני וגבינה מאולתרים
מקרוני וגבינה מאולתרים עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 354 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך חמאה, גבינת פרמזן, חלב, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. . הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, מקרוני וגבינה טבעוני, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
ממלאים סיר במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים במקרוני, וחוזרים לרתיחה. לבשל את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק עד הנשיכה, כ 8 דקות.
מסננים היטב במערך מסננת בכיור.
חותכים את הנקניק, מניחים על צלחת בטוחה למיקרוגל, ומחממים את הנקניק רק עד חם, כ -30 שניות.
מערבבים את פרוסות נקניק לתוך מקרוני חם, ומערבבים את החלב, חמאה, גבינת פרמזן, גבינת מוצרלה. מערבבים עד הגבינה מותכת, ומגישים.