קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות43
מגזין

מקרל אטלנטי צלוי מיסו

מקרל אטלנטי צלוי מיסו
מקרל אטלנטי צלוי מיסו נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 505 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן שומשום אסייתי, שמן צמחי; יותר, עור-על פילה מקרל אטלנטיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מקרל צלוי מיסו עם תפוחי אדמה ותרד, Saba Misoni (מקרל רותח ברוטב מיסו), ו מקרל שלם צלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, לטאטא את מיסו, דבש, שמן שומשום, ורוטב סויה למשחה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
מיסומיסו
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים את פילה מקרל וזורקים למעיל עם המרינדה. להשרות במשך 20 דקות בטמפרטורת החדר. בינתיים, לחמם את התנור ל 177°. לנגב את המרינדה מן הצד העור של הפילה.
מרכיבים שתצטרך
פילה מקרלפילה מקרל
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
חום 2 Tbs. של השמן ב 12 אינץ ' ברזל יצוק או מחבת nonstick מעל חום בינוני גבוה. עבודה בקבוצות כדי למנוע צפיפות המחבת, לבשל את הפילה בצד העור למטה עד העור כהה טוגנים מעט, 3 עד 4 דקות. כאשר כל אצווה מסתיימת, להעביר את הצד של פילה העור למטה לתבנית אפייה משומנת קלות.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הוסף את 1 Tbs הנותרים. שמן למחבת בין קבוצות אם זה נראה יבש. לאחר כל הפילה הם צרוב, לשים את תבנית האפייה בתנור ואופים עד הבשר הוא קשקשי כאשר דקר עם סכין קיצוץ, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
מגישים מקושטים עם פרוסות לימון או פרוסות.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
1
קלוריות
1
520, שומן
2
36, קלוריות שומן
1
320, שומן רווי
2
7, חלבון
3
38, שומן חד רווי
4
15, פחמימות
5
330, כולסטרול
6
120, סיבים
7
צילום: סקוט פיליפס
8
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
1
9, שומן רב בלתי רווי
2
10, נתרן

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.