קושיבינוני
מוכן ב43 דק.
מנות4
ציון בריאות52
מגזין

מקרל עם שומר קלוי, לימון מאייר וזיתים

מקרל עם שומר קלוי, לימון מאייר וזיתים
מקרל עם שומר קלוי, לימון מאייר וזיתים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 270 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו שומר, מקרל, מלח כשר ופלפל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב לימון מאייר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי שחמט של Meyer Lemon כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 43 דקות. נסו רכיכות צלויות עם כוסברה, שומר ולימון מאיר, מקרל שלם בגריל עם לימון, אורגנו וזיתים, ו מאייר לימון עוף עם תפוחי אדמה בייבי זיתים Castelvetrano (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות. פרוסה שומר לתוך 1/2 אינץ ' טריזים (בריכות מילואים), לארגן על גיליון אפייה מסגרת, טפטוף עם 1 כף שמן זית. מתבלים במלח ופלפל וצולים, הופכים שומר באמצע, עד שהקרמל והזהב, כ -25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בואו מגניב.
3
חתוך לחתיכות 1/2 אינץ'.
4
העברה לקערה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.