מק וגבינה מטוגנים בשמן עמוק
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו מק וגבינה מטוגנים בשמן עמוק. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 10 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל של 267 קלוריות. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו חלב, שמנת, מקרוני מרפק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -37 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 28%. הציון הזה די גרוע. נסו גבינה צרפתית גבינה בגריל מטוגן עמוק, גבינת גבינה מטוגנת בשמן עמוק, ו קסדילה שעועית וגבינה מטוגנת בשמן עמוק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים 2 אינץ ' שמן בתנור הולנדי גדול וכבד ל -350 מעלות צלזיוס.
לחפור כל ריבוע מק גביני בקמח, אחר כך ביצה, ואז פירורי לחם לציפוי. מטגנים כ 1 דקה בכל צד עד חום זהוב.
מסננים על מגבות נייר לפני ההגשה.
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ברגע שיש לכם את המקרוני מבושל ומרוקן, הניחו בקערה גדולה ובעודם חמים, הוסיפו את הצ ' דר. בקערה נפרדת, משלבים את שאר החומרים ומוסיפים לתערובת המקרוני.
יוצקים תערובת מקרוני לתוך צלחת קדרה ואופים במשך 30 עד 45 דקות. למעלה עם גבינה נוספת, אם תרצה.