קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות26
מגזין

מרי קלויה עם שעועית ירוקה כבושה חמה

מרי קלויה עם שעועית ירוקה כבושה חמה
המתכון קלוי מרי עם שעועית ירוקה כבוש חם יכול להתבצע בערך 1 שעה ו 40 דקות. מנה אחת מכילה 338 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. אתה מקבל הר ד ' אובר שמשרת 6. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. 34 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. ראש לחנות ולקחת סירופ אגבה, שום, מלח סלרי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. עם כפית ציון 78%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: מרי קלויה עם שעועית ירוקה כבושה חמה, עגבניות ירוקות כבושות חמות, ו שעועית ירוקה כבושה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
שוטפים ומייבשים את העגבניות ומסירים את הגבעולים.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
4
שמים את העגבניות, השום, הבצל והג 'לפנו בתבנית אפייה גדולה מזכוכית (9 על 13 אינץ').
מרכיבים שתצטרך
פלפל חלפיניופלפל חלפיניו
עגבנייהעגבנייה
שוםשום
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
5
מזלפים את הירקות בשמן זית ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ירקירק
שמן זיתשמן זית
6
אופים עד שרק מתחילים להשחים, בערך 45 עד 60 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
מוציאים מהתנור, מניחים להתקרר ומכניסים דרך טחנת מזון להסרת הזרעים והעור.
מרכיבים שתצטרך
זרעיםזרעים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
מוסיפים את התערובת לקערה בינונית ומחית עם בלנדר מקל.
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
9
יוצקים לכלי זכוכית גדול ומכניסים למקרר. כשהוא קריר מוסיפים את התבלינים ומיץ הירקות הכבוש ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
מיץ ירקותמיץ ירקות
תיבולתיבול
10
לשירות, הוסיפו כמה שעועית ירוקה כבושה לכל כוס, מלאו בקרח והוסיפו 2 אונקיות וודקה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
וודקהוודקה
קרחקרח
11
יוצקים פנימה את מיץ העגבניות המוכן, מערבבים ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
מיץ עגבניותמיץ עגבניות
12
* הערה של קוק: זרעים-עבור חם, זרעים - עבור בינוני חם. אם אינך יכול למצוא צ 'ילה אדומה, החלף 2 ג' לפנוס. צ ' ילה אדומה היא חלפיניו הבשיל.
מרכיבים שתצטרך
פלפל חלפיניופלפל חלפיניו
פלפל צ ' ילי אדוםפלפל צ ' ילי אדום
זרעיםזרעים
13
בסיר קטן, על אש גבוהה, הביאו את המים לרתיחה, ואז כבו את האש והוסיפו 1 כפית מלח ואת האגבה, תוך ערבוב עד להמסה.
מרכיבים שתצטרך
אגבהאגבה
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
14
מסירים מהאש ומניחים להתקרר.
15
בקערת זכוכית מוסיפים את החומץ, מיץ הליים, פרוסות הליים, גרגירי הפלפל, פלפלי הצ ' ילי ושום מלא וטחון. מערבבים פנימה את תערובת מי המלח-אגבה המקוררת.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
שום טחוןשום טחון
פרוסת לייםפרוסת ליים
פלפלפלפל
מיץ לייםמיץ ליים
חומץחומץ
אגבהאגבה
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
16
שוטפים וקוצצים את השעועית הירוקה. הביאו סיר מים גדול לרתיחה על אש בינונית. מערבבים פנימה את 1 כפית המלח שנותרה, ואז מוסיפים את השעועית. מבשלים עד שהשעועית מתחילה להפוך לירוקה בהירה ופשוט רכה, בערך 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
שעועיתשעועית
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
17
מסירים מהאש ומסננים. שוטפים מיד במים קרים ומכניסים אותם לאמבט קרח למשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
קרחקרח
18
מסננים היטב.
19
אם אתה שימורים, להכין את הצנצנת (ים) על פי הוראות עיבוד, מוסיפים את השעועית ולאחר מכן מכסים בתערובת פלפל צ ' ילה חומץ. מעבדים בסיר שימורים למשך 3 דקות, מוציאים ומצננים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
חומץחומץ
שעועיתשעועית
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
20
אתה יכול גם לשים אותם בצנצנות מעוקרות ולקרר במקום לעשות את תהליך השימורים. רק לשמור תחת קירור ולאכול בתוך 1 חודש. בכל שיטה המתאימה לך ביותר, אפשר לאלה לכבוש במשך 48 שעות לפני האכילה.

מרכיבים

11 כף אורגנו מיובשסירופ אגבהסירופ אגבה1חתיכות טופי הית' ברנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה2חתיכות טופי הית' ברפלפל שחור שלםפלפל שחור שלם4חתיכות טופי הית' ברזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטוזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)2חתיכות טופי הית' ברחרדל יבשחרדל יבש2ציפורןשום, קלופיםשום, קלופים6ציפורןשום, קלופים, בתוספת 2 כפות טחוןשום, קלופים, בתוספת 2 כפות טחון32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחזרת חמה במיוחדחזרת חמה במיוחד6שרימפס וורידיםקרח, להגשהקרח, להגשה1חלפיניו, זרעחלפיניו, זרע1חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד11 כף אורגנו מיובשמיץ ליים טרי, בתוספת 1 ליים, פרוס דק מאודמיץ ליים טרי, בתוספת 1 ליים, פרוס דק מאוד11 כף אורגנו מיובשבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר591 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות1אדום צ'ילה, פרוס 8 רצועות ארוכות * ראה הערה של קוקאדום צ'ילה, פרוס 8 רצועות ארוכות * ראה הערה של קוק2חתיכות טופי הית' ברמלח ים, מחולקמלח ים, מחולק680חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שעועית, גזוזשעועית, גזוז3kgsעגבניות, ירושה מועדפתעגבניות, ירושה מועדפת4חתיכות טופי הית' ברמיץ ירקות כבושמיץ ירקות כבוש340חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'וודקה (2 אונקיות לקוקטייל)וודקה (2 אונקיות לקוקטייל)3551 לב מפאלדי טרי אם אפשררצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת1אוראו ממולאים כפולים1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס2חתיכות טופי הית' בררוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוז נוצץ הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. מאסיה דה לה לוז קאווה ברוט עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
מאסיה דה לה לוז קאווה ברוט
מאסיה דה לה לוז קאווה ברוט
תוסס ואינטנסיבי, לקאווה זו יש תווים יפים של תפוח ירוק ודבש כמו גם חומציות מרעננת. מושלם כאפריטיף ועם כל מתכון בהשראת פירות ים.