מרק אפרסק קרם
מרק אפרסק קרם יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 15 . מנה אחת מכילה 98 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם קליפת לימון, קישוטים: אפרסק, ייןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: מרק אפרסק ג'ורג'יה צונן עם קרם פטל, גלידת אפרסק, ו גלידת אפרסק.
הוראות
לטבול אפרסקים, 1 בכל פעם, לתוך מים רותחים כדי לכסות 1 דקה. לצלול אפרסקים מיד לתוך מי קרח כדי לעצור את תהליך הבישול; לנקז ולהחליק עורות.
להביא סוכר 1 כוס מים לרתיחה בסיר גדול על חום בינוני. להפחית את החום, ולהוסיף מגורי אפרסק; כיסוי ומבשלים 5 דקות. מגניב.
תהליך תערובת אפרסק בקבוצות בבלנדר עד חלקה, לעצור כדי לגרד את הצדדים.
מערבבים יחד תערובת אפרסק, שמנת מתוקה, יין וקליפת לימון; צ ' יל.
מקשטים, אם תרצה. צ ' יל 2 שעות.
הכנה: 15 דקות., קוק: 5 דקות.