מרק בצל צרפתי שלוש יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 274 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לך לחנות ותביא את רוזמרי ספריג, שרי, רוטב ווסטרשייר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. מתכונים דומים: Le Cafe Ile St. Louis Onion Mark Gratinee-זוהי טייק חדש על מרק בצל צרפתי קלאסי, מרק בצל צרפתי עקף פיצות לחם צרפתי וסלט עם דיז'ון ויניגרט, ו מרק בצל צרפתי Crockpot עם טוסט צרפתי זול.
הוראות
1
מחממים את החמאה והשמן יחד בתנור הולנדי על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מוסיפים את הבצלים, הצליצלים והכרישה, ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מערבבים לשלב ולכסות. מבשלים, מבלי לערבב עד הבצלים רכים ומתחילים חום, על 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
3
לחשוף, ולהמשיך לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצלים הם צבע חום עשיר ומקורמל היטב, על 25 עד 30 דקות. (אם הבצלים מתחילים להיצמד לתחתית המחבת או לשרוף להוסיף על 1 כף מים בכל פעם. בינתיים, לקשור את העליון כרישה שמורה עם טימין ורוזמרין באמצעות פיסת חוט מטבח.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מפזרים את הקמח על הבצל ומבשלים, ערבוב, לבשל את טעם הקמח הגולמי, על 2 עד 3 דקות. מערבבים את המרק ו 2 כוסות מים, גירוד כל חתיכות השחמה מהחלק התחתון של המחבת; להוסיף את צרור עשב. להפחית את החום ומבשלים עד מעובה, 20 עד 25 דקות. מערבבים ב ווסטרשייר ולהסיר מהחום. השליכו את צרור העשבים, מערבבים את השרי והעונה, כדי לטעום, עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שעועית ירוקה כבושה
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מחממים את המטגן. מחלקים את המרק בין 4 (16-אונקיה) קערות לתנור הוכחה או ramekins ולסדר אותם על תבנית אפייה. למעלה כל קערה באופן שווה עם 2 פרוסות בגט העליון עם הגבינה. שים תחת המטגן עד הגבינה נמסה מעט השחמה, על 1 דקה.