קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות11
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק בצל קרמל בלסמי - אדום עם קרוטונים מעוטרים בגבינה

מרק בצל קרמל בלסמי - אדום עם קרוטונים מעוטרים בגבינה
גשו לסופר וקנו מים, פלפל, גבינה שוויצרית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הלחם הצרפתי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם צרפתי כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו בצל מקורמל ומרק פטריות פורטובלו עם קרוטונים גבינת עיזים, קרם בצל קרמל ומרק גבינה עם קרוטונים תוצרת בית, ו Gruyere, בשר חזיר, בצל קרמל גבינה בגריל עם זיגוג בלסמי תפוח (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים סיר גדול מעל חום בינוני למשך דקה אחת.
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מוסיפים את השמן ומערבלים למעייל את תחתית המחבת, ולאחר מכן מוסיפים את החמאה. ברגע שהוא נמס, מוסיפים את הבצל פרוס ומלח, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני נמוך. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצל להפוך חום זהוב, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את חומץ בלסמי, רוטב סויה וחרדל, מערבבים היטב ומבשלים במשך חמש דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
4
יוצקים בשש כוסות מים, ולהפוך את החום גבוה. כשזה מגיע לרתיחה, להפחית את החום נמוך, לכסות חלקית, ומבשלים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
5
בינתיים, מחממים את התנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מניחים את פרוסות הלחם על תבנית אפייה מכוסה בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
מעבירים את תבנית האפייה לתנור ומבשלים חמש דקות. בזהירות להסיר את הסדין, ולהפעיל את broiler. מחלקים את הגבינה בין פרוסות הלחם. הגדר את הסדין מתחת לטוחן במשך כמה זמן שלוקח להמיס את הגבינה, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
הסר את הסדין, לכבות את החום, ולהניח בצד.
9
מתבלים את המרק עם פלפל שחור, ואם יש צורך, עוד מלח. מצקת את המרק לתוך קערות העליון עם קרוטון.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
קרוטוניםקרוטונים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
מצקתמצקת
10
מגישים באופן מיידי.