קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות6
ציון בריאות81
מגזין

מרק החצילים הקלוי של דניאל פטרסון

מרק החצילים הקלוי של דניאל פטרסון
מרק החציל הקלוי של דניאל פטרסון עשוי להיות רק המרק שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 206 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. לכי לחנות וקחי זרעי כוסברה, פרחים אכילים, חומץ שרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, ו דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו Brassica בגריל של דניאל פטרסון עם שן הארי-ויניגרט ירוק, דניאל תכנית מרק נקניקיות עוף עדשים ירקות, ו מרק חצילים קלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
לחמם את התנור כדי לצלות ולסדר מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים את החצילים במחבת צלייה גדולה, טפטוף עם 2 כפות של שמן זית הנמדד, ומתבלים במלח. מטאטאים, מסתובבים מדי פעם, עד שעורם של החצילים חרוך והבשר התרכך עד שהוא מתמוטט, כ -20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
הסר את המחבת מתלה חוט ולתת מגניב.בינתיים, מניחים את זרעי כוסברה וכמון במחבת קטנה על חום בינוני טוסט, רועד את המחבת מדי פעם, עד ריחני, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
4
הסר את המחבת מהחום ולתת להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
5
מעבירים את התבלינים למטחנת תבלינים או מרגמה ועלי וטוחנים בגסות; להפריש.כאשר חצילים הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, חצי אותם לאורכו. לגרוף את הבשר עם כפית גדולה ומניח בסיר גדול עם מכסה הדוק. (להשליך את הגבעולים והעור.)
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
מוסיפים מספיק מרק ירקות לסיר רק כדי לכסות את בשר החצילים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס צנוברים, קלויים1/2 כוס צנוברים, קלויים
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
7
מוסיפים את התבלינים הקרקע פתיתי פלפל אדום ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
8
מניחים את הסיר מעל חום בינוני גבוה ומביאים לרתיחה. מקטינים את החום לנמוך, לכסות, ומבשלים עד שהטעמים מתמזגים והחציל מתפרק לחלוטין, כ -25 עד 30 דקות.כאשר המרק מוכן, להכין אמבט מי קרח על ידי מילוי קערה גדולה באמצע הדרך עם קרח ומים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
מעבירים את המרק לקערה גדולה שנייה. מניחים את הקערה עם המרק על אמבט מי הקרח ונותנים להתקרר לטמפרטורת החדר. מכסים את המרק ומקררים במקרר עד קר לחלוטין.כאשר המרק קר, פירה אותו בבלנדר בקבוצות עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
יוצקים את המרק המעורבב לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
מוסיפים 3 כפות של מיץ לימון, חומץ שרי, ו 2 כפות של שמן זית הנותרים להקציף לשלב. טעם ותבשיל עם מלח, פלפל, ושמן זית נוסף, מיץ לימון וחומץ לפי הצורך. חזור למקרר עד שתהיה מוכן להגיש.מביאים סיר בינוני של מים מלוחים בכבדות לרתיחה מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ שריחומץ שרי
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
12
מוסיפים את שעועית רומנו ו blanch עד פריך במכרז, על 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית רץשעועית רץ
13
מסננים במסננת ומניחים בצד להתקרר. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך את השעועית לרוחב באלכסון לחתיכות 1/2 אינץ ' ולמקם בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
14
מחממים מחבת ברזל יצוק על חום גבוה עד עישון, כ 10 דקות. בינתיים, למקם את פלפלים Padrón בקערה בינונית, טפטוף עם שמן זית, העונה עם מלח, לזרוק לשלב. כאשר המחבת חמה, להוסיף את הפלפלים ומבשלים, מפנה מדי פעם, עד שהם מתחילים char ו שלפוחית, על 6 עד 8 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
15
העברה ללוח חיתוך. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לקצץ את הגבעולים, לחתוך בגסות את הפלפלים, ולהוסיף לקערה עם שעועית.חתוך את הבשר ואת הדגש הלבן של לימון משומר ולהשליך. דק קוצצים את הקליפה הנותרת ומוסיפים אותה לקערה עם הפולים והפלפלים.
מרכיבים שתצטרך
לימון משומרלימון משומר
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
16
מוסיפים את הקישואים, העגבניות ופורסלין. לקרוע את הבזיליקום הסגול לחתיכות בגודל ביס, להוסיף אותו לקערה, ולזרוק בעדינות לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פורסליןפורסלין
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
17
טפטוף עם הנותרים 2 כפות מיץ לימון ואת הנותרים 1 כף שמן זית, העונה עם מלח ופלפל, ולזרוק מעיל. טעם ועונה עם מלח נוסף, פלפל, מיץ לימון ושמן זית כמו needed.To מגישים, מצקים את המרק לקערות הגשה רחבות ורדודות. מחלקים את תערובת הירקות על המרק העליון עם פרחים אכילים טפטוף של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרחים אכיליםפרחים אכילים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
מצקתמצקת