את המתכון למרק זנב שור אני יכול להכין בסביבות 3 שעות ו-30 דקות . מתכון זה מכיל 8 מנות עם 507 קלוריות , 32 גרם חלבון ו -34 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 23% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. החורף יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת חלב וקטוגנית . גשו לסופר וקנו מלח, פלפל גרוס, מים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אדם אחד מצא את המתכון הזה כבעל טעם ומשביע. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 56% , שהוא מוצק. מתכונים דומים: זנב שור קלוע , ראגו זנב שור וזנב שור מבושל ביין אדום .
הוראות
1
הרטיבו פטריות מיובשות במים חמים למשך 30 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מיובשות
2 1/4 כפיות שמרים בעלי עליה מהירה (חבילה של 1/4 אונקיה)
2
מסננים, ופורסים.
3
קצץ את כל השומן מזנבות השור.
מרכיבים שתצטרך
זנב שור
4
מורחים על מחבת צלייה רדודה. צולים ב-450 מעלות צלזיוס (230 מעלות צלזיוס) למשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
5
מסננים את השומן, שומרים כ-2 כפות.
6
הוסף 1 כוס מים לתבנית הצלייה שבה הושחמו זנבות השור.
מרכיבים שתצטרך
זנב שור
2 1/4 כפיות שמרים בעלי עליה מהירה (חבילה של 1/4 אונקיה)
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
7
מחממים, תוך ערבוב מתמיד, כדי להמיס מעט שחום. לְהַזמִין.
8
בסיר ציר גדול מטגנים בצל, גזר, פרצלון, פטריות ולפת בשומן שמור עד לריכוך, כ-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרק עגבניות שמנת
גבינת פקורינו מגוררת
גזר לבן
לפת
3 כוסות לחם שיפון עתיק יומין חתוך לקוביות
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
תפוחי אדמה חדשים או תפוחי אדמה זהב יוקון בייבי
9
מוסיפים זנבות שור שחומים.
מרכיבים שתצטרך
זנב שור
10
מטפטפים ברנדי על הקפיצה. לְהַצִית.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון
11
יוצקים מים שמורים והשחמה על זנבות השור והירקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פנה או פארפאלה
זנב שור
2 1/4 כפיות שמרים בעלי עליה מהירה (חבילה של 1/4 אונקיה)
12
מוסיפים את 5 כוסות המים הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
2 1/4 כפיות שמרים בעלי עליה מהירה (חבילה של 1/4 אונקיה)
13
הוסף מלוח, עלה דפנה, שעורה, מלח ופלפל. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן מנמיכים את האש. מכסים ומבשלים לאט במשך שעתיים. מתקנים תיבול.