מרק טורטיה
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. עם כפית ציון של 60% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: אש קלוי מרק טורטייה עם רצועות אנצ'ו טורטיה, מרק טורטיה, ו מרק טורטיה.
הוראות
חותכים טורטיות במחצית; חצאים לחתוך לרצועות 1/4 אינץ'. בסיר 3 ליטר, שמן חום מעל חום בינוני גבוה. מבשלים רצועות בשמן, 1/3 בכל פעם, עד חום בהיר פריך.
הסר מהמחבת; ניקוז על מגבות נייר.
שמן חום הנותר בסיר מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל; מבשלים 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים שום וצ ' ילה; מבשלים 2 עד 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד ירקות הם פריך במכרז. מערבבים במרק, עגבניות ומלח.
חום לרתיחה. להפחית חום; כיסוי ומבשלים 15 דקות.
כדי לשרת, לקלף אבוקדו בור.
חותכים לפרוסות 1 אינץ'. מחלקים חצי רצועות טורטייה בין 4 קערות המשרתים בודדים. מצקת במרק. למעלה עם אבוקדו וגבינה; מקשטים עם רצועות טורטיה שנותרו וכוסברה.