זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. עם כפית ציון של 60% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: אש קלוי מרק טורטייה עם רצועות אנצ'ו טורטיה, מרק טורטיה, ו מרק טורטיה.
הוראות
1
חותכים טורטיות במחצית; חצאים לחתוך לרצועות 1/4 אינץ'. בסיר 3 ליטר, שמן חום מעל חום בינוני גבוה. מבשלים רצועות בשמן, 1/3 בכל פעם, עד חום בהיר פריך.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
הסר מהמחבת; ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
מחבת
3
שמן חום הנותר בסיר מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
4
מוסיפים בצל; מבשלים 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
5
מוסיפים שום וצ ' ילה; מבשלים 2 עד 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד ירקות הם פריך במכרז. מערבבים במרק, עגבניות ומלח.
מרכיבים שתצטרך
ירק
עגבנייה
שום
מרק
פלפל צ ' ילי
מלח
6
חום לרתיחה. להפחית חום; כיסוי ומבשלים 15 דקות.
7
להוסיף עוף; חום עד חם.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
8
כדי לשרת, לקלף אבוקדו בור.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו
9
חותכים לפרוסות 1 אינץ'. מחלקים חצי רצועות טורטייה בין 4 קערות המשרתים בודדים. מצקת במרק. למעלה עם אבוקדו וגבינה; מקשטים עם רצועות טורטיה שנותרו וכוסברה.