מרק טורטיה
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? מרק טורטייה יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 346 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. גשו לסופר וקנו מרק עוף, אבוקדו, כוסברה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. נסו אש קלוי מרק טורטייה עם רצועות אנצ'ו טורטיה, מרק טורטיה, ו מרק טורטיה (מתכונים דומים).
הוראות
הסר את הגבעולים והזרעים מפלפלי צ ' ילה.
מניחים בקערה, מכסים במים חמים ומשרים עד רך, כ 20 דקות.
מסננים את הצ ' ילי, להעביר לבלנדר ולעבד לעשות מחית חלקה.
מחממים את שמן הזית בסיר גדול מעל חום בינוני, ואז מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד שהבצל שקוף.
מוסיפים את העגבניות עם המיץ שלהם, 1/4 כוס מחית צ ' ילה, זרעי כוסברה וכמון ומבשלים על 5 דקות.
מוסיפים את המרק, עלי דפנה וקורנית ומביאים לרתיחה, ואז הופכים לרתיחה ומבשלים על
30 דקות. מסננים את המרק דרך מסננת בינונית לתוך סיר אחר, זורק את המוצקים. מתבלים במלח.
מניחים כמות קטנה של עוף, queso פרסקו, אבוקדו, כוסברה, רצועות טורטייה מטוגנות ושמנת חמוצה בכל קערה, ואז לשפוך על 1 מרק חם כוס סביב הגארנטים.