מרק יפני עם טופו ופטריות
מרק יפני עם טופו ופטריות נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 2 מנות. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 102 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. זה עובד טוב כמו מרק יקר עבור סתיו. . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. רק מעטים מאוד אהבו את המנה היפנית הזאת. אם יש לכם טופו, דבק מיסו, רוטב סויה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מרק טום יאם עם פטריות וטופו, מרק מיסו עם ורמיצ'לי, פטריות וטופו, ו מרק אטריות סובה עם טופו, בטטה, פטריות שיטאקה ותרד.
הוראות
בסיר בינוני, להביא מלאי לרתיחה; להפחית את החום לרתיחה, להוסיף פטריות, ומבשלים 3 דקות. בקערה קטנה, מערבבים הדבק מיסו ורוטב סויה יחד; מערבבים לתוך מלאי יחד עם טופו. מבשלים 5 דקות, ומגישים עם בצל ירוק.