מרק ירקות חמאה
מרק ירקות Butternut יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 233 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו דלעת, שום, תפוחי אדמה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. . , שהוא מוצק. נסו דלעת סקווש, נקניק, & מרק ירקות, מרק ירקות חורף עם דלורית סקווש וכרובית, ו עוגת שורש קלוי סיר ירקות (עם דלעת סקווש) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הירקות בתנור הולנדי גדול על חום בינוני. מערבבים את הבצל ואת השום; מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות. מערבבים את הגזר ואת דלעת סקווש; לבשל ומערבבים עד סקווש מתחיל חום, על 15 דקות.
יוצקים את המרק. מערבבים את תפוחי האדמה האדומים, קורנית, מלח ופלפל, ומביאים לרתיחה. להפחית חום ומבשלים עד ירקות רכים, כ 45 דקות. מערבבים את הכרוב ואת השעועית הצפונית הגדולה, ומבשלים עד הכרוב הוא רך, על 10 דקות.
יוצקים על 3 כוסות של המרק לתוך בלנדר, ממלא את הכד לא יותר מחצי מלא (ייתכן שיהיה עליך לעשות זאת בשתי קבוצות). החזק את המכסה של הבלנדר עם מגבת מטבח מקופלת, בזהירות להתחיל את הבלנדר, באמצעות כמה פולסים מהירים כדי לקבל את המרק נע לפני שעזב אותו על פירה. להחזיר את החלק מחית המרק לסיר המרק, משאיר את המרק chunky הנותרים. לחלופין, אתה יכול להשתמש בבלנדר מקל ורוטב חלקית את המרק נכון בסיר הבישול.