מרק כרוב כבוש אני
מרק כרוב כבוש אני יכול להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 198 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם שעורה, בצל, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זה מושלם עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. עם כפית ציון של 34% המנה הזאת לא כל כך סופר. מתכונים דומים: מרק כרוב כבוש, מרק כרוב כבוש, ו מרק נקניקיות כרוב כבוש.
הוראות
פטריות תלולות ב 1 1/2 כוסות מים רותחים עד שהם רכים ואתה יכול לקצוץ אותם (אני משתמש במעבד מזון). שמור את המים כדי להוסיף למרק. זה נותן לו צבע עשיר נחמד.
שים כרוב כבוש, מיץ כרוב כבוש, ו 1 1/2 ליטרים מים בסיר מרק (5 ליטר תנור הולנדי הוא בסדר). מביאים לרתיחה, מוסיפים פטריות קצוצות ומי פטריות. תנמיך את החום ותבשל במשך שעה.
הוסף שעורה (הקפד לשטוף אותו קודם), לבשל עד שעורה נעשה.
בינתיים, להמס את החמאה בצל לטגן עד שהם רכים.
מוסיפים את הקמח לתערובת הבצל להתעבות.
מוסיפים חלק מהנוזל הרותח מהמרק לתערובת הבצל וכאשר מוסיפים חלק למרק.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. אם המרק סמיך מדי לטעמך, הוסף קצת יותר מיץ כרוב כבוש מעורבב עם מים. תהנה.