קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות19
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק מולים עם טוסט רואי

מרק מולים עם טוסט רואי
מרק Mussel עם טוסטים Rouille הוא pescatarian ומספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 484 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מים, בצל, פלפלים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב באגט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בגט ופודינג חמאה כקינוח. מתכונים דומים: Rouille פלפל אדום וטוסט שרימפס, Bouillabaisse עם Rouille ו טוסטים שום, ו מרק דגים ירקות עם רוויל.

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
חותכים 1 של חצאי באגט לרוחב לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
3
מורחים את הפרוסות על תבנית אפייה מעוטרת ואופים במשך 15 דקות, או עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
הסר את הקרום מהמחצית בגט הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
5
חותכים את הקרום לחתיכות 1 אינץ ושמור 1 כוס.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
6
חותכים את באגט ללא קרום לקוביות 1 אינץ'; מורחים את קוביות הלחם על תבנית אפייה אחרת ואופים במשך 10 דקות, או עד פריך; מילואים.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
בגטבגט
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
במעבד מזון מיני, לשלב את כוס 1 של חתיכות קרום שמורות עם 1/4 כוס מים ולתת להשרות עד לחלח.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
8
מוסיפים את פלפלים piquillo וחצי של שום תהליך עד חלקה. עם המכונה על, מוסיפים את שמן הזית בזרם יציב איטי פירה עד עבה וקרם: הרוויל צריך להיות עקביות של מיונז.
מרכיבים שתצטרך
פלפל פיקילופלפל פיקילו
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שום גויה®שום גויה®
9
מוסיפים את מיץ לימון העונה עם מלח קאיין. דק את הרויל עם 2 כפות של מים חמים אם זה נראה עבה מדי.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
10
ממיסים 2 כפות חמאה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
11
מוסיפים את החצי הנותר של השום ומבשלים על חום גבוה בינוני עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
12
מוסיפים את המולים, היין והזעפרן, מכסים ומבשלים עד שהמולים מתחילים להיפתח, כ -6 דקות; מעבירים לקערה כשהם נפתחים ומניחים להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
זעפרןזעפרן
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
13
הסר את המולים מן הקונכיות שלהם ומניח בקערה קטנה; להשליך את הפגזים וכל מולים שאינם פותחים. מסננים את נוזל הבישול לתוך כוס מדידה חסינת חום; להשליך את המוצקים.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
14
הוסף מים, במידת הצורך, כדי להפוך 2 כוסות של נוזל.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
15
למחוק את הסיר ולהמיס את 2 כפות הנותרים של חמאה בו.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
16
מוסיפים את הבצל והסלרי ומבשלים על אש מתונה עד שהתרככו, כ -6 דקות. מערבבים את רסק העגבניות ומבשלים עד מבריק.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
17
מוסיפים את מיץ הצדפות המדולל ואת נוזל הבישול השמור, משאירים מאחור כל חצץ. מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביותתפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
18
מוסיפים את הקרם וקוביות הלחם הקלויות השמורות למרק ומבשלים עד שהלחם מתרכך, כ -5 דקות. בבלנדר, מחית את המרק בקבוצות עד חלקה מאוד. להחזיר את המרק לסיר, העונה עם מלח קאיין ומבשלים עד מופחת 8 כוסות, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסונניםחבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
19
מערבבים את המולים לתוך המרק ומביאים לרתיחה. מצקת לתוך קערות רדודות.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסונניםחבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
מצקתמצקת
20
מורחים את טוסטים עם rouille ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
21
הפוך קדימה: rouille, מולים ומרק יכול להיות בקירור בנפרד לילה. אחסן את הטוסט במיכל אטום. Recrisp בתנור 325 במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסונניםחבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
22
הערות: פלפלים Jarred piquillo, מאזור נווארה של ספרד, זמינים בחנויות מזון מיוחדות. פיווילוס עשירים בטעם יותר מפלפלים אדומים קלויים ויש להם קצת חום. התחליף הטוב ביותר הוא צ ' ארד פלפלים אדומים קלויים בתוספת 1/4 כפית פפריקה חמה.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלוייםפלפלים אדומים קלויים
פלפל פיקילופלפל פיקילו
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

רכיכות ניתן לזווג עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות שרדונה חנה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
חנה שרדונה
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.