קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות19
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק מולים עם טוסט רואי

מרק מולים עם טוסט רואי
מרק Mussel עם טוסטים Rouille הוא pescatarian ומספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 484 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מים, בצל, פלפלים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב באגט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בגט ופודינג חמאה כקינוח. מתכונים דומים: Rouille פלפל אדום וטוסט שרימפס, Bouillabaisse עם Rouille ו טוסטים שום, ו מרק דגים ירקות עם רוויל.

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
חותכים 1 של חצאי באגט לרוחב לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
3
מורחים את הפרוסות על תבנית אפייה מעוטרת ואופים במשך 15 דקות, או עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
4
הסר את הקרום מהמחצית בגט הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
5
חותכים את הקרום לחתיכות 1 אינץ ושמור 1 כוס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
6
חותכים את באגט ללא קרום לקוביות 1 אינץ'; מורחים את קוביות הלחם על תבנית אפייה אחרת ואופים במשך 10 דקות, או עד פריך; מילואים.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
בגטבגט
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
7
במעבד מזון מיני, לשלב את כוס 1 של חתיכות קרום שמורות עם 1/4 כוס מים ולתת להשרות עד לחלח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
8
מוסיפים את פלפלים piquillo וחצי של שום תהליך עד חלקה. עם המכונה על, מוסיפים את שמן הזית בזרם יציב איטי פירה עד עבה וקרם: הרוויל צריך להיות עקביות של מיונז.
מרכיבים שתצטרך
פלפל פיקילופלפל פיקילו
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
9
מוסיפים את מיץ לימון העונה עם מלח קאיין. דק את הרויל עם 2 כפות של מים חמים אם זה נראה עבה מדי.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(או או רגיל)(או או רגיל)
10
ממיסים 2 כפות חמאה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
11
מוסיפים את החצי הנותר של השום ומבשלים על חום גבוה בינוני עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
12
מוסיפים את המולים, היין והזעפרן, מכסים ומבשלים עד שהמולים מתחילים להיפתח, כ -6 דקות; מעבירים לקערה כשהם נפתחים ומניחים להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
זעפרןזעפרן
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
13
הסר את המולים מן הקונכיות שלהם ומניח בקערה קטנה; להשליך את הפגזים וכל מולים שאינם פותחים. מסננים את נוזל הבישול לתוך כוס מדידה חסינת חום; להשליך את המוצקים.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
14
הוסף מים, במידת הצורך, כדי להפוך 2 כוסות של נוזל.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
15
למחוק את הסיר ולהמיס את 2 כפות הנותרים של חמאה בו.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
16
מוסיפים את הבצל והסלרי ומבשלים על אש מתונה עד שהתרככו, כ -6 דקות. מערבבים את רסק העגבניות ומבשלים עד מבריק.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
17
מוסיפים את מיץ הצדפות המדולל ואת נוזל הבישול השמור, משאירים מאחור כל חצץ. מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביותתפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
18
מוסיפים את הקרם וקוביות הלחם הקלויות השמורות למרק ומבשלים עד שהלחם מתרכך, כ -5 דקות. בבלנדר, מחית את המרק בקבוצות עד חלקה מאוד. להחזיר את המרק לסיר, העונה עם מלח קאיין ומבשלים עד מופחת 8 כוסות, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
(או או רגיל)(או או רגיל)
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
19
מערבבים את המולים לתוך המרק ומביאים לרתיחה. מצקת לתוך קערות רדודות.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
מצקתמצקת
20
מורחים את טוסטים עם rouille ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
21
הפוך קדימה: rouille, מולים ומרק יכול להיות בקירור בנפרד לילה. אחסן את הטוסט במיכל אטום. Recrisp בתנור 325 במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
22
הערות: פלפלים Jarred piquillo, מאזור נווארה של ספרד, זמינים בחנויות מזון מיוחדות. פיווילוס עשירים בטעם יותר מפלפלים אדומים קלויים ויש להם קצת חום. התחליף הטוב ביותר הוא צ ' ארד פלפלים אדומים קלויים בתוספת 1/4 כפית פפריקה חמה.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלוייםפלפלים אדומים קלויים
פלפל פיקילופלפל פיקילו
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

רכיכות ניתן לזווג עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות שרדונה חנה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
חנה שרדונה
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.