קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות19
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק מולים עם טוסט רואי

מרק מולים עם טוסט רואי
מרק Mussel עם טוסטים Rouille הוא pescatarian ומספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 484 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מים, בצל, פלפלים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב באגט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בגט ופודינג חמאה כקינוח. מתכונים דומים: Rouille פלפל אדום וטוסט שרימפס, Bouillabaisse עם Rouille ו טוסטים שום, ו מרק דגים ירקות עם רוויל.

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
חותכים 1 של חצאי באגט לרוחב לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
3
מורחים את הפרוסות על תבנית אפייה מעוטרת ואופים במשך 15 דקות, או עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
הסר את הקרום מהמחצית בגט הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
5
חותכים את הקרום לחתיכות 1 אינץ ושמור 1 כוס.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
6
חותכים את באגט ללא קרום לקוביות 1 אינץ'; מורחים את קוביות הלחם על תבנית אפייה אחרת ואופים במשך 10 דקות, או עד פריך; מילואים.
מרכיבים שתצטרך
פאי דלעותפאי דלעות
בגטבגט
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
במעבד מזון מיני, לשלב את כוס 1 של חתיכות קרום שמורות עם 1/4 כוס מים ולתת להשרות עד לחלח.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
8
מוסיפים את פלפלים piquillo וחצי של שום תהליך עד חלקה. עם המכונה על, מוסיפים את שמן הזית בזרם יציב איטי פירה עד עבה וקרם: הרוויל צריך להיות עקביות של מיונז.
מרכיבים שתצטרך
פלפל פיקילופלפל פיקילו
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
9
מוסיפים את מיץ לימון העונה עם מלח קאיין. דק את הרויל עם 2 כפות של מים חמים אם זה נראה עבה מדי.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
10
ממיסים 2 כפות חמאה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
11
מוסיפים את החצי הנותר של השום ומבשלים על חום גבוה בינוני עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
12
מוסיפים את המולים, היין והזעפרן, מכסים ומבשלים עד שהמולים מתחילים להיפתח, כ -6 דקות; מעבירים לקערה כשהם נפתחים ומניחים להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
זעפרןזעפרן
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
13
הסר את המולים מן הקונכיות שלהם ומניח בקערה קטנה; להשליך את הפגזים וכל מולים שאינם פותחים. מסננים את נוזל הבישול לתוך כוס מדידה חסינת חום; להשליך את המוצקים.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
14
הוסף מים, במידת הצורך, כדי להפוך 2 כוסות של נוזל.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
15
למחוק את הסיר ולהמיס את 2 כפות הנותרים של חמאה בו.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
16
מוסיפים את הבצל והסלרי ומבשלים על אש מתונה עד שהתרככו, כ -6 דקות. מערבבים את רסק העגבניות ומבשלים עד מבריק.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
17
מוסיפים את מיץ הצדפות המדולל ואת נוזל הבישול השמור, משאירים מאחור כל חצץ. מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביותתפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
18
מוסיפים את הקרם וקוביות הלחם הקלויות השמורות למרק ומבשלים עד שהלחם מתרכך, כ -5 דקות. בבלנדר, מחית את המרק בקבוצות עד חלקה מאוד. להחזיר את המרק לסיר, העונה עם מלח קאיין ומבשלים עד מופחת 8 כוסות, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פאי דלעותפאי דלעות
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
19
מערבבים את המולים לתוך המרק ומביאים לרתיחה. מצקת לתוך קערות רדודות.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
מצקתמצקת
20
מורחים את טוסטים עם rouille ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
21
הפוך קדימה: rouille, מולים ומרק יכול להיות בקירור בנפרד לילה. אחסן את הטוסט במיכל אטום. Recrisp בתנור 325 במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
22
הערות: פלפלים Jarred piquillo, מאזור נווארה של ספרד, זמינים בחנויות מזון מיוחדות. פיווילוס עשירים בטעם יותר מפלפלים אדומים קלויים ויש להם קצת חום. התחליף הטוב ביותר הוא צ ' ארד פלפלים אדומים קלויים בתוספת 1/4 כפית פפריקה חמה.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלוייםפלפלים אדומים קלויים
פלפל פיקילופלפל פיקילו
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

רכיכות ניתן לזווג עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות שרדונה חנה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
חנה שרדונה
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.