מרק סלק וסלק מוזהב
זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לכם פלפל, בצל, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו סלק וסלק ירוק / גבינת פטה / ריקוטן, סלק זהוב, ירקות וטורטיית תפוחי אדמה, ו Farfalle עם סלק זהוב, סלק ירוק וצנוברים (מתכונים דומים).
הוראות
לקצץ עלים עליים את סלק, משאיר 1 ב. של גבעולים מחוברים. לשטוף סלק ועלים, להשליך גבעולים קשים. שים סלק בסיר בינוני לכסות עם מים. מביאים לרתיחה, מכוסה; להפחית את החום ומבשלים עד סלק רך כאשר פירסינג, 35 עד 45 דקות.
הסר את העור ואת הגבעולים, ולאחר מכן לחתוך סלק לרוחב דק.
חותכים סלק משאיר לרוחב לחתיכות דקות. תניח בצד.
מחממים שמן בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל ושום ומבשלים עד להשחמה קלה, על 4 דקות.
מוסיפים מרק וסלק פרוס. מביאים לרתיחה. מערבבים בירקות סלק שמורות ומבשלים עד נבול, על 1 דקה.
להוסיף יותר מרק אם אתה רוצה. מתבלים במלח ופלפל שחור טחון טרי.