מרק סרטנים הוא pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 18 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 300 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך מלח, פלפל, מלאי דגים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו מרק סרטנים, מרק סרטנים, ו סו היא מרק סרטנים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מטגנים בצל ירוק קצוץ ושום בחמאה עד רך. מערבבים בקמח, ערבוב עד מעורבב היטב. לאט להוסיף 2 כוסות של מלאי הדגים, ממשיך לבשל עד חלקה תוסס. מוסיפים לאט חלב ושמנת. מערבבים בשר סרטנים.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
מלאי דגים
בשר סרטנים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שום גויה®
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
2
מוסיפים שרי, תיבול לימון-פלפל, מלח ופלפל לבן. מבשלים עד חם צנרת; להתאים תיבול (שרי, מלח ופלפל), לפי הטעם.
רכיכות עובדות ממש טוב עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.