מרק עגבניות וקרם גבינת שמנת עשוי להיות רק המרק שאתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 104 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה מושלם עבור סתיו. גשו לסופר וקנו בצל, מרגרינה, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. . נסו מרק גבינה עגבניות ברוקולי שמנת, מרק עגבניות שמנת עם גבינת עיזים, ו מרק עגבניות שמנת עם טוסט גבינה סופלה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את העגבניות עם מיץ בתבנית אפייה בחמאה היטב.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות במיץ
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
2
מערבבים סלרי, שום ופלפל אדום. מכסים, ואופים ב 325 מעלות F (165 מעלות C) במשך 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום
סלרי
שום
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
בסיר מלאי גדול, להמס חמאה או מרגרינה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
מלאי
ציוד שתשתמש בו
סיר
4
מוסיפים את הפטריות והבצל, ומבשלים ומערבבים במשך כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
בצל
5
מערבבים לאט בקמח וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
סוכר
6
מוסיפים מניית בקר, בזיליקום, רוזמרין ותימין, ערבוב עד המרק מגיע לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מלאי בשר
רוזמרין
באזיל!
טימין
מרק
7
מוסיפים את התוכן של מחבת עגבניות אפויה מהתנור, ומביאים לרתיחה. מכסים, ומבשלים את המרק במשך כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
מרק
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
8
בינתיים, במעבד מזון, למזג את גבינת שמנת עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מערבבים לאט את גבינת השמנת לתוך המרק.