קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות62
מגזין

מרק פירות ים, סגנון טריאסטה: ברודטו טריסטינו

מרק פירות ים, סגנון טריאסטה: ברודטו טריסטינו
מרק פירות ים, סגנון טריאסטה: ברודטו טריסטינו הוא איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני ומספק כ 4 מנות. מנה עיקרית זו כוללת 656 קלוריות, 84 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 43% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם חומץ יין, יין, צלופח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב יין לבן יבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כמו קינוח. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 71%, המנה הזו מוצקה. נסו מאכלי ים לבנים ברודטו, ג'וטה טריסטינה (שעועית ומרק כרוב כבוש מטריאסטה), ו מרק פירות ים בסגנון אמלפי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר מחממים את שמן הזית על אש בינונית גבוהה ומוסיפים את השום והבצל. מבשלים על אש בינונית גבוהה עד שהבצל והשום משחימים מעט ומתרככים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מוסיפים סלרי ומבשלים 5 דקות נוספות. מערבבים פנימה את החומץ ומצמצמים אותו לכמעט כלום.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3
מוסיפים את היין ו -3 כוסות מים ומביאים לרתיחה. מכניסים בזהירות את הדג לנוזל עם 1/2 הפטרוזיליה ומנמיכים את האש לרתיחה גבוהה. מכסים ברפיון ומבשלים עד שהדג מבושל לחלוטין, בערך 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
שימו לב שלא תערבבו את זה. הדג צריך להיות מוגש כולו. במהלך 5 הדקות האחרונות של הבישול, מוסיפים את המולים. כאשר המולים נפתחים, מערבבים פנימה את יתרת הפטרוזיליה ומגישים מיד, מטפטפים בשמן זית נוסף אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט