מרק שום בקרמל בצל צלוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל בצל קרמל ומרק שום קלוי. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 238 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך קורנית, מרק עוף במלח נמוך, vidalia, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. וזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: שום קלוי וריבת בצל מקורמל, שום קלוי וטארט בצל מקורמל, ו בצל קרמי וקרמל & מטבל שום קלוי.
הוראות
הסר עור נייר לבן מראש שום (לא לקלף או להפריד את שיני). לשפשף 1 1/2 כפיות שמן על ראש שום; לעטוף בנייר כסף.
אופים ב 350 במשך 1 שעה; בואו מגניב 10 דקות. ציפורן נפרדת; לסחוט כדי לחלץ עיסת שום. השליכו עורות. תניח בצד את עיסת השום.
חום שנותר 1 כף שמן בתנור הולנדי גדול על חום בינוני.
מוסיפים בצל וכרישה; מבשלים 30 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים 1/2 כפית מלח ותימין. מבשלים 30 דקות נוספות או עד בצל זהוב, ערבוב מדי פעם. מערבבים בקמח.
מוסיפים יין ומרק; מביאים לרתיחה. להפחית את החום; ומבשלים 30 דקות.
מוסיפים עיסת שום, נשאר 1/2 כפית מלח, וחלב לתערובת בצל; מבשלים 8 דקות או עד מחומם היטב.
מניחים חצי תערובת בצל בבלנדר, ולעבד עד חלקה.
יוצקים תערובת מטוהרים לתוך קערה גדולה; הליך חוזר עם תערובת בצל נותרת.
מקשטים עם שמנת חמוצה וזרעי קימל, אם תרצה בכך.