מרק שעועית חיל הים דשנה
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ללא גלוטן, ללא חלב וקטוגניים לקופסת המתכונים שלך, מרק שעועית לבבי עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 189 גרם חלבון , 135 גרם שומן ובסך הכל 2190 קלוריות . מתאים ל-10 ומחירו 3 מנות.28 $ למנה. למתכון הזה מטעם Taste of Home יש 80 מעריצים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. הסתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם מלח ופלפל, מרק עוף, פטרוזיליה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-15 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון מדהים של 99% . נסו מרק שעועית חיל הים לבבי , מרק שעועית חיל הים טבעוני לבבי ומרק שעועית חיל הים עבור מתכונים דומים.
הוראות
מניחים שעועית בתנור הולנדי או בקומקום למרק; הוסף מים לכיסוי של 2 אינץ'. מביאים לרתיחה; להרתיח במשך 2 דקות.
מסירים מהאש; מכסים ומניחים לעמוד במשך 1 עד 4 שעות או עד שהשעועית מתרככת.
מסננים ושוטפים שעועית, זורקים נוזלים.
מכניסים לתנור הולנדי גדול או לקומקום למרק.
מוסיפים את העגבניות עם מיץ, בצל, ציר חזיר, מרק, מים, מלח ופלפל. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים עד שהשעועית מתרככת, בערך 1-1/2 שעה.
מוסיפים עוד מים במידת הצורך.
מסירים את ציר השינקן ומניחים לעמוד עד שהוא מתקרר מספיק.
הסר בשר מהעצם; להשליך עצם.
חותכים בשר לחתיכות בגודל ביס; לְהַפְרִישׁ. (למרק סמיך יותר, מצננים מעט, ואז טוחנים שעועית במעבד מזון או בבלנדר ומחזירים למחבת.) מחזירים את החזיר למרק ומחממים אותו.