מרק שעועית חיל הים שלי
מרק שעועית חיל הים שלי נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 22 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 505 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בייקון, גזר, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במרגרינה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות חמאת בוטנים כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי עבור סתיו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. מתכונים דומים: מרק שעועית חיל הים, מרק שעועית חיל הים, ו מרק שעועית חיל הים מעושן.
הוראות
מניחים אותם בקערה גדולה עם מים כדי לכסות ולספוג במשך 3 שעות.
בסיר גדול מעל חום בינוני, לשלב את השעועית ואת ציר העוף ולאפשר להתבשל.
בינתיים, להמיס את החמאה או מרגרינה במחבת גדולה על חום בינוני.
מוסיפים את הגזר ואת הבצל ואת הטחון במשך 10 דקות, או עד בצל הוא caramelized.
באותו מחבת מעל חום בינוני גבוה, לטגן את הבייקון במשך 10 עד 15 דקות, או עד שהוא פריך.
מסננים את השמן ומוסיפים את הבייקון לסיר. המשך להרתיח את המרק על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד השעועית הם מכרז והמרק התעבה.