מרק תירס וחסילונים
גשו לסופר וקנו בצל, פלפל, שרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו מרק שרימפס, מרק שרימפס, ו מרק שרימפס (מתכונים דומים).
הוראות
מקלפים ושרימפס, שומרים קונכיות. קוצצים שרימפס גס. תכסה את השרימפס ותירגע.
הסר גרעינים מאוזני תירס כדי למדוד 2 כוסות, ולהניח בצד. שמור את קלח התירס.
מחממים עציץ מצופה בתרסיס בישול על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את קליפות שרימפס ובצל למחבת; לטגן 5 דקות או עד פגזים להפוך ורוד.
מוסיפים קלחי תירס, מים, עלה דפנה ותימין; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 30 דקות.
מסננים את מלאי השרימפס לתוך מסננת על קערה; להשליך מוצקים.
ממיסים חמאה במחבת גדולה ולא דביקה על אש בינונית.
מוסיפים גרעיני תירס; לבשל 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים רסק עגבניות; מבשלים 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מערבבים שרי וקמח, ערבוב עם מקצף כדי ליצור תרחיף.
הוסף slurry למחבת; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים מלאי שרימפס, מלח ופלפל; מביאים לרתיחה. לבשל 4 דקות או עד מרק מרק מתחיל להתעבות, ערבוב לעתים קרובות.
הוסף שרימפס; לבשל 3 דקות או עד שרימפס נעשים. מערבבים חצי חצי; לשרת מיד.