מרק תירס מוקרם
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מרק תירס מוקרם, מרק תירס מוקרם, ו מרק תירס מוקרם (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר מרק 4 ליטר, לבשל בייקון מעל חום בינוני גבוה, ערבוב, עד חום ופריך, על 5 דקות.
יוצקים את כל אבל 2 כף. שמן.
מוסיפים בצל, סלרי ופלפל פעמון ומבשלים, ערבוב, עד מתרכך, 4 עד 5 דקות.
מוסיפים תפוחי אדמה, תירס, קורנית, מלח ופלפל. מערבבים לשלב.
מפזרים קמח על תערובת ומערבבים עד מעובה וריחני, כ 3 דקות.
לאט לאט לשפוך מרק, ערבוב כל הזמן עד חלקה.
הוסף עלה דפנה; להביא לרתיחה. להפחית חום; מבשלים עד תפוחי אדמה הם במכרז, 25 דקות.
הסר עלה דפנה ומערבבים במחצית וחצי. לבשל עד שהתחממתי.
מרכיבים
62 כפות חמאה מומסת
בייקון, חתוך לחתיכות 1 אינץ1
שלם לציפוי חזיר2ביון
סלרי, קצוץ1בצל צהוב בינוני, קצוץ
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.
גרעיני תירס קפואים, מופשרים1אוראו ממולאים כפולים
1 שקית תרד טרי שטוף מראש791 לב מפאלדי טרי אם אפשר
קמח לכל מטרה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר
חצי-חצי1( חצילים)
בצל, קצוץ1( חצילים)
פלפל אדום, זרע וקצוץ31 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדר
תפוחי אדמה אדומים, חתוכים לקוביות8שרימפס וורידים
מלח ופלפל