קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות9
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פריך תפוח קרמל

פריך תפוח קרמל
פריך תפוח קרמל דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 9 מנות. עם 263 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור ליל כל הקדושים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו שברי בוטנים פריכים, סירופ גלידת קרמל, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו קרמל-תפוח פריך, פריך תפוח קרמל, ו פריך תפוח קרמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
סכיןסכין
3
מערבבים קמח וסוכרים בקערה; חותכים בחמאה עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד שהתערובת מתפוררת.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
4
להוסיף בוטנים פריכים; לזרוק היטב.
מרכיבים שתצטרך
בוטניםבוטנים
5
מערבבים תפוחים וסירופ בקערה; לזרוק היטב. תערובת תפוח כפית לתוך צלחת אפייה מרובעת 8 אינץ ' או 1 1/2 ליטר תבשיל.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
סירופסירופ
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
6
מפזרים תערובת פירור.
7
אופים ב 375 במשך 45 דקות או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור