מרק מירליטון-תירס יכול להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 95 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 14 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם תירס הקרנל, כמון טחון, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 24% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו מרק תירס, מרק תירס, ו מרק תירס (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממיסים חמאה בתנור הולנדי על חום בינוני-גבוה; מוסיפים את mirliton ואת 4 המרכיבים הבאים, ומטגנים 5 דקות או עד הבצל הוא רך.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מפזרים קמח, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 2 דקות. בהדרגה להוסיף מרק, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3
מערבבים תירס ואת החומרים הבאים 5; לבשל, ערבוב מדי פעם, 45 דקות. מערבבים במיץ ליים. מצקת לתוך קערות, ומפזרים כל מנה עם גבינה ובייקון, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
מצקת
4
* 4 סקווש צהוב גדול או קישואים, זרע קצוץ, ניתן להחליף עבור mirlitons.