מרק מירליטון-תירס יכול להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 95 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 14 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם תירס הקרנל, כמון טחון, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 24% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו מרק תירס, מרק תירס, ו מרק תירס (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממיסים חמאה בתנור הולנדי על חום בינוני-גבוה; מוסיפים את mirliton ואת 4 המרכיבים הבאים, ומטגנים 5 דקות או עד הבצל הוא רך.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מפזרים קמח, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 2 דקות. בהדרגה להוסיף מרק, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3
מערבבים תירס ואת החומרים הבאים 5; לבשל, ערבוב מדי פעם, 45 דקות. מערבבים במיץ ליים. מצקת לתוך קערות, ומפזרים כל מנה עם גבינה ובייקון, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
מצקת
4
* 4 סקווש צהוב גדול או קישואים, זרע קצוץ, ניתן להחליף עבור mirlitons.