מרק תפוחים ברוקולי
מרק ברוקולי תפוח יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון hor d ' ouvre שלך. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 262 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם ברוקולי, תפוח בישול, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חורף. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן לקטו אובו צמחוני, ו primal דיאט. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו תפוח צלוי ומרק ברוקולי, מרק שעועית לבנה טוסקני עם ברוקולי רב – טוויסט שונה לחלוטין על מרק ירקות, ו קרם של מרק ברוקולי, קרם ירקות של מרק ברוקולי.
הוראות
הכן את הברוקולי: להפריד את פרחי הברוקולי מן הגבעולים. מקלפים את העור החיצוני הקשוח של הגבעולים עם מקלף ירקות. חותכים את הגבעולים לתוך סיבובים וקוצצים דק (מעבד מזון מסוק מיני עובד היטב עבור שלב זה).
מבשלים את בצל פרוס ותפוחים בחמאה:
מחממים סיר בינוני עבה גדול (4 ליטר) על חום בינוני. ממיסים את החמאה במחבת.
מוסיפים את הבצל ואת התפוח ומורידים את החום לנמוך. מכסים ומבשלים 10 דקות, עד בצל שקוף ותפוחים מתרככים.
מוסיפים את פרחי הברוקולי ואת הברוקולי הקצוץ לתערובת בצל התפוח.
קשרו את ענפי הקורנית עם מיתר מטבח והוסיפו לסיר.
מוסיפים רצועות לימון גרידת לסיר גם כן.
להגדיל את החום, להביא לרתיחה, להפחית את החום כדי לשמור על רתיחה נמוכה, מכוסה. מבשלים 20 עד 25 דקות.
הסר טימין וקליפות לימון מן המרק (להשליך)! עבודה בקבוצות, מילוי קערה בלנדר לא יותר משליש מלא בכל פעם, פירה המרק.
התאם תבלינים: להחזיר מרק לסיר, לחמם ולהתאים תבלינים לפי הטעם.
מקשטים עם עירית טרייה קצוצה לשרת.