מתכון עוף צלוי בסגנון ספרדי
מתכון עוף צלוי בסגנון ספרדי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 863 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 57g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 10 דקות. לך לחנות ותביא תפוחי אדמה לתינוקות, פפריקה, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. נסו צלי פאן בסגנון ספרדי מעושן, רגל צלוי של כבש בסגנון מתכון בורדו, ו עוף ספרדי וצלי תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את החמאה לחתיכות קטנות ומניחים בקערה.
מוסיפים את הפפריקה, גרידת לימון, אורגנו ושום ומוחצים את כל המרכיבים יחד עד שהחמאה רכה והכל משולב היטב. מתבלים את החמאה במלח ופלפל. לשפשף את החמאה על כל העור של העוף מתחת לעור אם אתה רוצה.
מניחים את הציפור במחבת צלייה עמוקה.
לטפטף את העוף עם שמן זית ולמקם בתנור שחומם מראש במשך 10 דקות לפני הפיכת התנור עד 375 ° F. זכור להשרות את העוף עם החמאה, שחלקם נמס לתוך המחבת, כל 20 עד 30 דקות.הפוך את הירקות קלויים. בקערה גדולה, לשלב את כל הירקות ואת המעיל היטב בפפריקה, אורגנו, מלח ופלפל ושמן הזית.לאחר העוף מבושל במשך 40 דקות, להוציא אותו מהתנור ולפזר את הירקות סביב מבחוץ. זה יהיה זמן טוב כדי להשרות את הציפור שוב מעיל את כל הירקות בטפטופים. החזירו את המחבת לתנור ובישלו למשך 45 הדקות הנותרות. אם הירקות נראים כאילו הם overcoloring, לשים גיליון של רדיד על מחבת במשך 20 הדקות האחרונות של בישול.כאשר הזמן הוא למעלה, לבדוק הכל מבושל בצורה מושלמת, ואז להסיר את העוף מן המחבת צלייה ולתת לנוח לפחות 10 דקות. שמור על הירקות חמים בתנור נמוך. לגלף ולהגיש עם הירקות וכל טפטוף המחבת היפה.נסה את מתכונים אלה עוף קל על מזון הרפובליקה:בירה יכול מתכון עוף
ג ' ינג ' ר-שום חצי עוף מתכון
עוף צלוי עם מתכון רוטב שום