נבטי בריסל עם ויניגרט בייקון חם
מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 56%. ציון זה הוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: סלט נבטי בריסל עם ויניגרט בייקון חם, נבטי בריסל מטוגנים עם ויניגרט סיידר ופירורי בייקון, ו נבטי בריסל קלויים עם בייקון, פקאן וויניגרט מייפל-בלסמי.
הוראות
מחממים את התנור ל -400 מעלות פרנהייט מרפדים תבנית אפייה עם מסגרת בנייר אלומיניום.
מבשלים את הבייקון עד שהוא פריך במחבת גדולה.
מוציאים את הבייקון בעזרת כף מחוררת ומסננים על מגבות נייר. שמרו 1/4 כוס טפטופים במחבת.
שלב את נבטי בריסל, שמן הזית והמלח בקערה גדולה.
מניחים את הנבטים על תבנית האפייה המוכנה ואופים עד שהם רכים, כ -20 דקות.
מוסיפים את החומץ, הסוכר החום והחרדל לטפטופי הבייקון השמורים במחבת. מבשלים על אש בינונית - גבוהה, תוך ערבוב תדיר, עד שהתערובת מצטמצמת בחצי, כ -6 דקות.
יוצקים את התערובת על הנבטים, זורקים בעדינות לציפוי.