קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות14
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

נבטי בריסל עם ויניגרט בייקון חם

נבטי בריסל עם ויניגרט בייקון חם
מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 56%. ציון זה הוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: סלט נבטי בריסל עם ויניגרט בייקון חם, נבטי בריסל מטוגנים עם ויניגרט סיידר ופירורי בייקון, ו נבטי בריסל קלויים עם בייקון, פקאן וויניגרט מייפל-בלסמי.

הוראות

1
מחממים את התנור ל -400 מעלות פרנהייט מרפדים תבנית אפייה עם מסגרת בנייר אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
מבשלים את הבייקון עד שהוא פריך במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוציאים את הבייקון בעזרת כף מחוררת ומסננים על מגבות נייר. שמרו 1/4 כוס טפטופים במחבת.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת
4
שלב את נבטי בריסל, שמן הזית והמלח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ניצניםכרוב ניצנים
שמן זיתשמן זית
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מניחים את הנבטים על תבנית האפייה המוכנה ואופים עד שהם רכים, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נבטיםנבטים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
6
מוסיפים את החומץ, הסוכר החום והחרדל לטפטופי הבייקון השמורים במחבת. מבשלים על אש בינונית - גבוהה, תוך ערבוב תדיר, עד שהתערובת מצטמצמת בחצי, כ -6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טיפות בייקוןטיפות בייקון
סוכר חוםסוכר חום
חרדלחרדל
חומץחומץ
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
יוצקים את התערובת על הנבטים, זורקים בעדינות לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
נבטיםנבטים
8
מפזרים את הבייקון.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
9
מגישים מיד.