נבטי בריסל קלויים עם אגבה וחרדל חריף
נבטי בריסל קלוי עם אגבה וחרדל חריף הוא תוספת ללא גלוטן, ללא חלב, צמחונית לקטו אובו וטבעונית . מתאים ל-6 מנות. , מתכון זה מכסה 18% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 131 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -5 גרם שומן . מתכון זה אהוב על 14 אוכלים וטבחים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . חג המולד יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. גשו לסופר וקנו נקטר אגבה, חרדל חריף, שמן זית ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. עם ציון של 97% , המנה הזו מדהימה. נסו קילבסה עם נבטי בריסל ברוטב שמנת חרדל , גזר מזוגג אגבה ופשטידת דובדבנים עם קרום נקטר אגבה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
מזלפים שמן זית על כרוב ניצנים בקערת ערבוב גדולה; לזרוק למעיל.
מורחים נבטים על תבנית אפייה; מתבלים במלח ופלפל.
צולים בתנור שחומם מראש עד שהוא חם באמצע, כ-15 דקות.
מקציפים נקטר אגבה וחרדל חריף יחד בקערת ערבוב גדולה עד לקבלת תערובת חלקה; מוסיפים נבטים וזורקים לציפוי.
צולים נבטים עד שהם רכים, כ-20 דקות נוספות.